Swipe to the left

Spojení umyvadla a nábytku

Společnost DURAVIT představuje novou technologii, díky které dochází k vizuálnímu spojení umyvadla a koupelnového nábytku v jeden celek.

Spojení umyvadla a nábytku

Pro nejvyšší estetické nároky na řešení koupelny vyvinula firma Duravit inovativní postup, při němž jsou keramika nábytkového umyvadla a povrch skříňky pod umyvadlo spojeny do dokonalého celku. U nové verze „c-bonded“, jak Duravit tuto novou technologii nazývá, je nábytkové umyvadlo během náročného procesu spojeno se skříňkou pod umyvadlo prakticky bez znatelného přechodu. Díky precizní, rozměrově přesné technice spojování splynou keramická a nábytková část v jeden celek. Tloušťka skořepiny umyvadla se přitom stává neviditelnou a je zredukována na precizní hranu, která na přechodu z chladné, hladké keramiky na přírodní strukturu dřeva vyvolává jedinečný hmatový vjem.

Řešení „c-bonded“ však dokáže přesvědčit nejen vizuálně a hapticky: patentovaná speciální keramika DuraCeram®, která tuto přesnost a takovéto tvarování vůbec umožnila, se vyznačuje mimořádně vysokou odolností. Velké odkladní plochy po stranách poskytují příjemný komfort při používání. Hladké plochy bez jediného spoje lze mimoto rychle a snadno čistit.

Duravit použil technologii c-bonded poprvé u designové řady Darling New spolu s nábytkovým programem L-Cube.