Swipe to the left

Speciál – magazín společnosti Ptáček

Vše, co byste měli vědět při budování nové koupelny, topení a nakládání s odpadní a pitnou vodou. 158 stran novinek, nápadů, tipů a inspirace, jak si zařídit nový domov či změnit účelně ten stávající.

Speciál – magazín společnosti Ptáček

Mnoho stran inspirace
Za tradicí společnosti Ptáček stojí nejen 31 let obchodu, více než 130 poboček v Čechách i na Slovensku, tisíce spokojených zákazníků, ale především ohromné zkušenosti a odbornost. Ty jsou neocenitelnou potřebou při výstavbě nebo přestavbě nejen koupelny, ale i domu či bytu. Společnost Ptáček tyto zkušenosti prezentuje v magazínu Speciál Ptáček, který je inspirací pro rok 2023.

Magazín Speciál Ptáček není jen klasickým katalogem zobrazujícím nabízené produkty. Představuje kulturu bydlení jako důležitou součást moderního životního stylu, přináší inspiraci, představované zboží nabízí v širším kontextu. Těšit se můžete nejen na pestrý obsah, ale i kvalitní technické informace. Pomůže vám lépe se zorientovat při řešení vašeho bydlení, představí i několik realizací, které vznikly ve spolupráci s firmou Ptáček, které vznikly od grafického návrhu až po samotnou realizaci.

Jak na moderní bydlení
Ze Speciálu se dozvíte například o ekostylu v interiéru, přírodních motivech, koupelnových stylech, inovativních materiálech, či trendových barvách. Jistě vás zaujmou i další témata, jako například individualizace v obytných prostorách, revoluční řešení s originálním LED osvětlením a další. Oblíbené jsou i stránky o zaslouženém hýčkání, kde firma Ptáček radí, jak na domácí wellness.

Bez zajímavosti nejsou pasáže o chytrých "smart-technologiích". Těmi dnes ovládáte sprchové programy, činnost toalety, osvětlení v koupelně a další. Mnozí výrobci již začlenili tyto technologie například i do zdrojů úsporného a ekologickém vytápění. Chytrá domácnost byla dříve spíše fantazií vizionářů, dnes se pomalu stává běžnou součástí života, chcete-li mít svůj dům pod kontrolou.

Již po přečtení prvních stránek zjistíte, že magazín může být pro vás velmi cenným pomocníkem. Posuďte sami dle názvu jednotlivých kapitol: Stylová hra, Současné trendy, Inspirace z Rakouska, Koupelnové dominanty, Sprchování s bonusem, Zenové momenty, Obloženo krásou či Zabydlujeme koupelnu nábytkem... Z toho je patrné, že na 158 stránkách najdete mnoho zajímavých informací, čerpajících z letitých zkušeností odborníků z mnoha oblastí.

Nechybí informace o teple
Speciál rozhodně není katalogem nabízených výrobků, ale moderním inspirativním přehledem technických vychytávek, aktuálních trendů, inovativních řešení a zajímavých postupů. Je to neotřelá prezentace moderního bydlení. Kromě koupelen se čtenář seznámí s různými druhy vytápění, počínaje klasickým kotlem na tuhá paliva až po alternativní zdroje tepla jako jsou tolik vyhledávaná tepelná čerpadla, solární zdroje. Stejnou pozornost autoři věnovali inženýrským sítím, rekuperačnímu vytápění, krbům, nebo pitné či odpadní vodě. Jednotlivá témata obsahují zkušenosti odborníků, s důrazem na tolik důležité úspory a zároveň na nejnovější poznatky z daných odvětví.

Cenný pomocník na našich pobočkách

Nový magazín Speciál, který je ZDARMA k dispozici na všech pobočkách Ptáček v tištěné formě, či v elektronické podobě, kterou si můžete prohlédnout či magazín stáhnout do svého mobilního zařízení. Magazín Ptáček je nejen zdrojem inspirace, ale i pozvánkou do provozoven Ptáček, kde najdete další značnou dávku inspirace, ale i odbornou pomoc a cenné rady.

Nový magazín Speciál si můžete:

Ten první krok ale musíte učinit vy. Zastavte se v některé z poboček a odneste si kromě inspirace i nový magazín Speciál Ptáček.