Swipe to the left

Sanita v novém katalogu Concept

Nově představujeme nové série a přehledně jsou uspořádány jednotlivé výrobní řady.

Sanita v novém katalogu Concept

Nabídka sortimentu pro koupelny pod naší privátní značkou Concept je každým rokem rozsáhlejší a rozsáhlejší. Vždy jsme na jednotlivé produktové řady vydávali jen letáky a proto jsme rádi, že se můžeme nově pochlubit uceleným katalogem.

Katalog je členěn do jednotlivých oblastí, jako je například sanitární keramika, sprchové zástěny, sprchový program, koupelnové doplňky, vany a vaničky, sprchové žlaby, WC a předstěnové systémy, radiátory, nábytek, baterie a podobně.

Představeny jsou jednotlivé série a přehledně jsou uspořádány jednotlivé výrobkové řady. Velké množství obrázků je pak skutečnou inspirací, jak by mohla nová koupelna vypadat.

V Čechách a na Slovensku jsme jediným, exkluzivním dovozcem a prodejcem sortimentu CONCEPT, proto máte jedinečnou příležitost pořídit sortiment od renomovaných výrobců za konkurenční ceny, které vás potěší. Pod označením CONCEPT najdete v naší nabídce produkty, jež pro vás vybírá náš tým obchodní a technické podpory ve spolupráci s celoevropským sdružením odborných velkoobchodů EDT Gmbh, mezi které právem patříme. Tyto vysoce kvalitní výrobky od předních světových producentů například ACO, ALCAPLAST, COMAP, EMCO, GEBERIT, HANSA, HONEYWELL, HUPPE, IDEAL STANDARD, ISAN, KALDEWEI, KORADO, MEIBES, OVENTROP, RAVAK, REGULUS, SANELA, TECE, TESA, T.W.I., VILLEROY & BOCH, VITRA, ZEHNDER další, jež se vyznačují výborným poměrem kvalita/cena.

Značka CONCEPT je celoevropsky dobře vnímanou a známou značkou, která existuje již přes 40 let v zemích, kde působí členové EDT například: Německo, Francie, Itálie, Španělsko, Belgie, Maďarsko, Polsko, Rakousko atd. Za tu dobu si získala dobré renomé v nejen u nás, ale v celé Evropě.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Concept_katalog_sanity_2022 PDF 20.43 MB