Swipe to the left

S kosmickou baterií přichází Ideal Standard

Kde se inovace setkává s intuicí, tam není prostor pro špínu a zrádné bakterie.

S kosmickou baterií přichází Ideal Standard

Většina výrobců baterií sází na osvědčené typy, které modifikuje a modernizuje. Především se mění tvar, občas materiály, ale technologie a vnitřní uspořádání většinou zůstává stejné. Převratné vynálezy se objevují v tomto segmentu ojediněle. Proto stojaté vody výroby baterií v nedávné době značně rozvířila firma Ideal Standard, která přichází s novým pojetím a opravdu to vzala, jak se říká „z gruntu“.

Nové technologie pro hygienu

Společnost Ideal Standard hrála vedoucí roli v každodenním zlepšování denní hygieny po více než století. Neustále zvyšují standardy a vytváří nová řešení zajišťující vynikající hygienu, což přináší bezpečnější a lepší zážitky z koupelny. Proto také vznikla baterie Intellimix®. Jde o inteligentní bezdotykový kohoutek, který poskytuje současně vodu i mýdlo. Podporuje uživatele, aby se vždy umyli mýdlem, abychom se vyhnuli nákaze a šíření infekcí.

Správná technika mytí rukou

Odborníci doporučují používat mýdlo a drhnout ruce po dobu nejméně 20 sekund, abychom chránili naše zdraví. Na to vsadili konstruktéři a dali vzniknout baterii Intellimix®, jež zajišťuje správné mytí rukou tím, že používá předem naprogramované množství mýdla a vody v kompletním, načasovaném mycím cyklu. Dokonce 95% lidí nepoužívá mýdlo ani dostatečné množství vody, což umožňuje snadnější šíření bakterií.

Proces mytí

Baterie Intellimix® automaticky dodává vodu a mýdlo, jakmile uživatel vloží ruce pod kohoutek. Displej dále zobrazuje, co se děje a jak dodržovat mycí cyklus. Baterie uživatele instruuje, aby si po dobu 5 sekund oplachoval ruce, následně je v patřičném množství automaticky dávkováno mýdlo, aby důkladně pokrylo ruce a následuje opláchnutí rukou, kdy je proud vody opět spuštěn po dobu 10 sekund. Baterie Intellimix® nejenže poskytuje vynikající hygienu, ale také snižuje provozní náklady, zlepšuje udržitelnost a díky aplikaci Intellimix® dokonce zjednodušuje údržbu.Baterie ušetří až 80% mýdla a 85% vody.

Po uplynutí nastaveného času se automaticky spustí pravidelné hygienické proplachování, které propláchne trubici i hadičky, aby se zabránilo růstu bakterií. Voda protéká samostatnou plastovou trubicí, která zajišťuje, že nikdy nepřijde do styku s mýdlem nebo mosazným tělem kohoutku. Tím se udržuje voda bez obsahu niklu a olova a je zajištěno, že zůstává v souladu s předpisy o pitné vodě. A protože výrobce udržel malý průměr plastové trubice, voda teče rychleji – a tím se zabraňuje hromadění bakterií.

Antibakteriální pěnové mýdlo

Intellimix® Mild je dávkováno automaticky jako součást mycího cyklu, čímž je zajištěna lepší hygiena rukou při každém mytí.

Antibakteriální pěnové mýdlo Intellimix® Mild je vlastní receptura vytvořená tak, aby zajišťovala dokonalou hygienu a zároveň byla šetrná i k té nejjemnější pokožce. Bez dráždivých látek a s bohatou, silnou konzistencí nabízí pokaždé luxusní zážitek z mytí rukou. Antibakteriální pěnové mýdlo Intellimix® Mild je dodáváno v recyklovatelné lahvi o objemu 1 250 ml, kterou lze snadno vyměnit ve dvou jednoduchých krocích bez použití nástrojů.

Baterie Intellimix ® mísí mýdlo se vzduchem a vytváří jemnou pěnu, která je nejen příjemná na pokožce, ale je také ekonomická. Pro plnou kontrolu lze objem mýdla upravit pomocí aplikace a následně pak sledovat, jak rychle se mýdlo spotřebuje, a kolik se ho používá. Mýdlo je dávkováno pomocí čerpadla s dlouhou životností, které má testovanou životnost přes 500 000 cyklů.

Chytrá baterie

Baterie Intellimix® usnadňuje ovládání zdrojů díky aplikaci na míru pro systémy Android a iOS. Můžete si upravit parametry, jako je nastavení mýdla a cyklus mytí rukou, aby vyhovovaly měnícím se potřebám, a řídit frekvenci automatického proplachování. Můžete také sledovat výkon a dostávat upozornění, když je málo spotřebního materiálu – to vše pomáhá významně šetřit vodu a mýdlo.

Díky chytřejšímu používání mýdla se do vody dostává méně chemikálií, snižují se tak náklady na její čištění, a i negativní dopady na životní prostředí. Významné úspory vody spolu s možností přepnout na ruční mytí studenou vodou znamenají, že udržitelnost není jen módní slovo. Je to realita.

Přijďte si vybrat tu správnou baterii do našich koupelnových studií, kde se dozvíte o dalších možnostech vybavení své koupelny.