Swipe to the left

Rychlou regeneraci zajistí sprcha od Hansy

Nový nádech Wellness i do staré koupelny přináší sprchový systém Wellfit , který stisknutím tlačítka poskytne tři regenerační funkce.

Rychlou regeneraci zajistí sprcha od Hansy

Každý to bezpochyby zná. Každodenní rutina v podobě pracovních povinností, bezchybné a rychlé plnění úkolů, uspěchané pauzy na oběd, nekonečné čekání v kolonách, vyzvednout dítě ze školky, nakoupit a především na nic nezapomenout. Po práci další rodinné povinnosti. Jen málokdy je to jinak.

Chceme to změnit, toužíme po jakémkoli vybočení ze stereotypu všedního života. Toužíme po relaxaci. Teď přišel ten správný čas. Hansa přináší Wellfit HANSAEMOTION. Ta vám pomůže rychle a jednoduše zregenerovat. Změní to jeden stisk tlačítka. Pomocí sprchového systému Wellfit HANSAEMOTION se uvolníte po pracovním vytížení nebo se po náročném sportovním tréningu či zápase, vrátíte zpět do formy.

I tentokrát HANSA vsadila na promyšlený design, kvalitu zpracování, osvědčené vysoce kvalitní materiály, jasné tvary a s tím spojený nadčasový vzhled.

Stisknutím tlačítka navolíte jeden ze tří fitnessprogramů, a to - 1. Do práce zčerstva, 2. Zotavení, 3. Fitness. Po několika sekundách se spustí zvolená péče teplou a studenou vodou. Srdcem sprchy je termostat HANSAEMOTION Wellfit jenž je stěžejní součástí sprchového systému HANSAEMOTION. Rytmus fází teplé a studené vody se přitom mění program od programu. Ze sprchování se tak stává Wellfit sprchování: před odchodem do práce, abychom zahájili den aktivně, po sportu, abychom se znovu dostali do formy, nebo třeba večer, abychom ze sebe uvolnili stres.

Termostat je samozřejmě k dispozici také ve verzi vanové baterie. Kromě toho jsou všechny varianty k dostání i bez funkce Wellfit. Nastavovací prvky umístěné na čelní straně lze snadno ovládat, tlačítko Wellfit reaguje zcela jednoduše na dotyk prstů a pojistka horké vody, která je přednastavena na teplotu 38 º C zajišťuje, aby i vaše lázeň měla tu správnou teplotu. Přílišná teplota neohřeje ani tělo baterie, protože sprcha je vybavena řešením Thermo Cool, což je oddělené vedení vody od tělesa termostatu. Oceníte i nástavec ze snadno udržovatelného bezpečnostního skla, který je k dispozici v barvách „Space Grey“ nebo „Clear White“, sloužící také jako praktická odkládací plocha pro šampony a další používanou kosmetiku.

Chcete se také cítit ve své sprše wellfit? Žádný problém. Hansaemotion má modulární konstrukci. Volbu komponent a montáž tak lze flexibilně přizpůsobit vašim potřebám a prostorovým podmínkám. Jednoduše požádejte svého instalatéra. Termostat Wellfit a různé programy lze pohodlně ovládat přes aplikaci.

O nových technických řešeních se přijďte přesvědčit do našich koupelnových studií. Novou koupelnu máte na dosah.