Swipe to the left

RimOff – technologie, která udrží toaletu Ravak skutečně čistou

Společnost Ravak, výrobce sanitární keramiky, koupelnového nábytku a vodovodních baterií uvádí na trh svůj nový produkt WC Uni Chrome RimOff.

RimOff – technologie, která udrží toaletu Ravak skutečně čistou

Rimoff, Rimless, Rimfree? Česky WC bez okraje
Technologie bezokrajových WC jsou stále populárnější a rozhodně se jedná o trend, který bude do budoucna nahrazovat klasické toalety. O výhodách bezokrajových WC jsme se na našem blogu již několikrát zmiňovali. Představovali jsme vám bezokrajovou závěsnou toaletu Inspira In-Wash® ROCA a jiné systémy. Pro milovníky inovativních řešení máme navíc aktuálně v akci výhodný set toalety a sedátka naší privátní značky TOTO

Hlavní předností moderních technologií bezokrajové toalety je zvýšená hygiena. A to, ať ve formě menších nároků na údržbu, tak v samotném provedení toalety, které eliminuje místa vhodná pro usazování nečistot a bakterií. Tuto novinku nyní zařazuje do svého portfolia i společnost Ravak ve formě WC Uni Chrome RimOff.

UPOZORNĚNÍ: Klozet Ravak RimOff je určen pro instalaci na podomítkové moduly RAVAK. U ostatních modulů vč. Concept, Geberit je nutno přiobjednat náhradní díl proti vzdutí do nádržky.

Synonymem dokonalé čistoty
Toalety Uni Chrome RimOff nemají klasický splachovací kruh, zpod kterého při spláchnutí vytéká voda, ale povrch keramiky čistí silným proudem vody tryskajícího z jediného místa umístěného v zadní části mísy. Nečistoty se tak nemají v toaletní míse kde usazovat, vnitřní plocha mísy zůstává dokonale přístupná a čistá. Veškeré usazeniny se odstraňují samy pouhým proudem vody. Důležité a zároveň hygienické je po každém použití toalety spláchnout. Díky této jednoduché věci můžete snížit i množství chemie, kterou pro standardní údržbu čisté toalety používáte.

Koncept Chrome
Je ucelená a stále se rozšiřující řada výrobků propracovaného moderního designu. V rámci této série nabízíme i vhodné doplňky jako WC sedátko Uni Chrome (nebo verzi Uni Chrome Slim), ovládací tlačítka a podomítkové instalační moduly. Pro sestavení dokonalé koupelny si stačí už jen vybrat z naší široké nabídky obkladů a dlažeb a koupelnových doplňků.

Děláme koupelny, ve kterých se žije
Produkty ze série Ravak Chrome jsou k dodání v síti koupelnových studií Ptáček, přijďte se poradit s naším specialistou, který vám poradí jak nejlépe vybrané prvky zkombinovat. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s vaší koupelnou.