Swipe to the left

Seznamte se, RAVAK Moon

Designová série umyvadel z dílny českého producenta koupelnového vybavení a nábytku RAVAK.

Seznamte se, RAVAK Moon

Měsíc jako inspirace
Geometrický tvar dokonalého kruhu posloužil jako předloha pro jedno z celkem pěti nových umyvadel českého výrobce sanitární keramiky značky RAVAK. Čistý lehký tvar umyvadel vycházející z elementárních geometrických obrazců si na nic nehraje, je jednoduchý, a proto lehce kombinovatelný s jinými zařizovacími předměty do koupelny. Můžete je instalovat s deskou pod umyvadlo, vhodným koupelnovým nábytkem nebo umístit zcela samostatně jako volně stojící solitér.

Základem je kruh
Pět typů umyvadel z litého mramoru vychází ze základního tvaru kruhu a jeho modifikací. Základním umyvadlem je kulaté Moon 1, jeho seříznutím vznikl model Moon 1C (tvar umyvadla kopíruje písmeno C). Z něj byl odvozen tvar oválného umyvadla pojmenovaný Moon 2 a jeho varianta Moon 2S (shelf) s odkládací plochou. Poslední model celé řady RAVAK Moon nese označení Moon 3. Jedná se o nepravidelný tvar umyvadla, který celou řadu odlehčuje.

Nadčasový materiál
Litý mramor je velice oblíbeným materiálem pro výrobky do koupelen. Díky svým vlastnostem a odlišnému výrobnímu postupu dává producentům a designérům velkou variabilitu tvarů a možností oproti klasické sanitární keramice. Předností litých umyvadel jsou také perfektně čisté hrany a rovné odkládací plochy. K výrobě litého mramoru se používají mikromleté vápence, sklářské písky a pryskyřice. Finální povrchovou úpravu tvoří probarvená pryskyřice. Ta chrání povrch proti mechanickému poškození, odírání, škrábancům a narušování materiálu působením látek z úklidových prostředků.

Návrh koupelen
Umyvadlo je jedním z hlavních prvků celé koupelny. Navrhneme jak vhodně propojit oválné tvary s pravoúhlým obkladem, dlažbou či sprchovým koutem. Výběr barevných a materiálových variant vám pomůžeme sladit s vaší představou na kterémkoliv z našich koupelnových studií. Sjednejte si nezávaznou schůzku s naším koupelnovým specialistou.