Swipe to the left

RAVAK kouty oblékl do černé

Hledáte-li originální podobu své koupelny, pak vám poradíme s barevnými experimenty.

RAVAK kouty oblékl do černé

Černá koupelna je moderní a stále častěji o ní píšeme. Výrobci v posledních letech více kombinují barevnost svých výrobků, vychází vstříc trendům. Barevná variabilita dává více možností.

Černá barva zažívá svou renezanci

Tam, kde je designovým záměrem kontrast, bývá černá barva často nenahraditelná. Chcete dokonale sladit koupelnu do některého z oblíbených stylů? RAVAK dal černé šanci. Inspirujte se černými sprchovými kouty z řad Walk-In, Pivot, Blix Slim nebo Supernova.

Zkuste se odlišit

Černé vzpěry v kombinaci s čirými plochami bezpečnostního skla u sprchového koutu Walk-In zdůrazní velkorysost a vzdušnost koupelny. Stačí pak například bílý obklad, jemně tónovaná dlažba, například šedá či béžová a vznikne místo, které bude krásné a přesto překvapující svou jednoduchostí. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Nemluvě o tom, že chromové či eloxované hliníkové profily má na sprchovém koutu téměř každý.

Vyhledávané řešení

Pro koupelnu v nadčasovém industriálním nebo vintage stylu je skvělou volbou roky prověřená řada sprchových koutů a dveří Supernova. V této řadě můžete vybírat z velké nabídky rozměrů a tvarů. Velmi vyhledávaným je čtyřdílný čtvrtkruhový sprchový kout. Jde o absolutně spolehlivý a díky tomu také nejprodávanější kout mezi rámovými kouty. Oblý tvar koutu zpříjemňuje provoz i v menší koupelně. Rámy RAVAK vyrábí jak v černé barvě, tak i v bílé nebo s vysoce odolnou úpravou satin. Zvolit si můžete skleněnou výplň z kaleného bezpečnostního skla či umělohmotnou výplň. Poměrem účelnosti a moderní estetiky představuje Supernova výhodné nadčasové řešení pro každou koupelnu.

Milionkrát otevřené dveře

Pojezdový systém sprchových koutů Supernova je opatřen patentovaným systémem AntiBlock, který dlouhodobě zaručuje bezchybný chod sprchového koutu, dveře se nezadrhávají a nekříží. Testovaná životnost je 1 000 000 otevření a zavření. Na technické řešení AntiBlock u sprchových koutů v řadě Supernova poskytuje firma záruku 10 let.

Štíhlá elegance

Tenké profily v černé barvě skvěle podtrhnou eleganci sprchových koutů a dveří řady Blix Slim. Sprchový kout této řady potěší toho, kdo hledá výhodné spojení prověřené kvality a moderního vzhledu. Jeho technologie vychází z let vylepšovaného řešení, které nenechává prostor pro nedokonalost. Designem se Blix Slim přizpůsobil moderní koupelně, má subtilně vyhlížející rám, koupelnu opticky nezatěžuje a podporuje vzdušný dojem z celého prostoru.

Tichý chod a snadné čištění

Posuvný systém je ve spodní části opatřen mechanismem SilentRun, který zabraňuje křížení a zadrhávání posuvných dílů. Tím je zajištěn snadný a tichý posun. Snadné je i čištění. Jemným stlačením vypínacího mechanismu ve spodní části posuvných dveří je možné dveřní křídlo odklonit a případně i celé vyjmout. Nezůstávají tak žádná nedostupná místa, která by se nedala lehce vyčistit.

Sprchové kouty RAVAK si můžete prohlédnout v našich koupelnových studiích. Přesvědčí vás o tom, že jsou snadno otvíratelné, s tichým otevíráním, zkrátka odpovídají přesně vašim potřebám. Poraďte se s odbornými prodejci a nechte si od nich zpracovat grafický návrh. Zkuste experimentovat i s barvami.

  • Černá zvýrazní linie
  • Černý rám e zabarvené sklo, skvostné řešení
  • Elegantní kout s jemným černým zvýrazněním
  • Černá elegance i čtvrtkruhového sprchového koutu