Swipe to the left

Vany RAVAK s doživotní zárukou

Společnost věří svým výrobkům, a vy tak můžete mít vanu na celý život.

Vany RAVAK s doživotní zárukou

Dvojí radost


Pokud si dokonce letošního roku u nás zakoupíte vanu RAVAK, budete příjemně překvapeni. S novou kvalitní vanou získáte i doživotní záruku, kterou firma RAVAK poskytne každému, kdo ji zakoupí a řádně zaplatí do 31. 12. 2021 a následně se do 60 dní od zakoupení zaregistruje prostřednictvím registračního formuláře na stránkách společnosti RAVAK. Doživotní záruka začíná běžet ode dne zaregistrování zakoupené vany.

Máte doživotní jistotu

Jestliže se vám s vanou cokoli stane, týká se to vady materiálu a výrobní vady, v rámci této doživotní záruky vám bude vana opravena, nebo v případě výskytu neopravitelné vady dokonce vyměněna. Samozřejmě to platí po celou dobu života kupujícího, bez ohledu na počet uplatněných nároků na odstranění vady zakoupené vany během trvání doživotní záruky.

Podstatné však je, že zákazníkem, který může uplatňovat doživotní záruku na výrobek poskytovanou, může být pouze fyzická osoba, nikoli firma. Jak říkají pravidla akce, doživotní záruka trvá po dobu života kupujícího. Doživotní záruka zaniká též změnou vlastnictví k zakoupené vaně z kupujícího na třetí osobu.

Vždy se najde řešení

Může se ale stát, že budete chtít uplatnit doživotní záruku a výrobce už právě tu vaší vanu přestal vyrábět. RAVAK vás ale nikterak neoklame. Po dohodě s vámi bude výrobek vyměněn za výrobek, který se nejvíce shoduje s koupenou vanou. Cenový rozdíl vzniklý v případě, že nový-vyměněný výrobek bude dražší než výrobek původní, však budete muset uhradit, stejně jako například dodatečné náklady spojené s montáží či demontáží vany. Může jít například o bourací práce, instalační materiál, dopravu či práci techniků.

Něco za něco

Doživotní záruka na akrylátové vany RAVAK se vztahuje pouze na zákazníky, kteří vanu zaregistrovali na internetových stránkách www.ravak.cz, pouze na samotnou vanu bez dalšího příslušenství jako jsou například vanové odtokové komplety, panely, podpora van apod. Důležitou podmínkou pro záruku je montáž vany, která musí být v souladu s pokyny uvedenými v montážním návodu RAVAK a také musí být nainstalované na originální podpoře RAVAK.

Samozřejmě se doživotní záruka na akrylátové vany RAVAK nevztahuje například na vady vzniklé neodbornou instalací výrobku či vady vzniklé nesprávným používáním výrobku nebo jeho nesprávnou údržbou, zejména koupáním zvířat, také na mechanické poškození výrobku či opotřebení výrobku vzniklé jeho obvyklým užíváním.
Důležité je přečíst si před registrací veškeré podmínky na stránkách společnosti RAVAK, jak už to bývá při podobných procesech.

Nevíte si rady?

Vybrat vanu je náročné. Musíte zohlednit dispozice své koupelny, ale také musí splňovat řadu kritérií. Výběru vany bychom proto měli věnovat nemalou pozornost, protože se nejedná se o krátkodobou věc, kterou bychom po čase vyměnili, protože nás omrzela, vany s námi často žijí celé generace. Rádi vám proto poradíme, jak si vybírat vanu.

Přijďte si vybrat

Vany RAVAK objednáte a zakoupíte v prodejní síti Koupelny Ptáček. Velkou část zboží máme skladem na našich centrálních distribučních místech. Díky tomu jsme schopni je dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi ve velice krátké době od objednání. Kompletní sortiment výrobků pro koupelny je k objednání na našich koupelnových studiích a s jeho výběrem vám rádi pomohou naši specialisté. Připraví i návrh koupelny, zajistí další vybavení, zkrátka se postarají o vás i vaši koupelnu.