Swipe to the left

Radiátory Zehnder v akci

Představujeme prodejní akci na koupelnové radiátory ZEHNDER. Vybrané modely nyní zakoupíte se slevou -15% a připojovací sadou pouze za 1,- Kč.

Radiátory Zehnder v akci

Nabídka, která se neodmítá

Ve spolupráci s firmou ZEHNDER Vám přinášíme jedinečnou nabídku vybraných koupelnových radiátorů. Na vybrané modely řady Aura, Zeta a Impa nyní získáte jako bonus výraznou slevu -15 % z ceníkové ceny. Navíc k nim navíc získáte připojovací sadu pouze za 1,- Kč. Akce platí do 30.11.2019 exklusivně v naší prodejní síti a nelze ji kombinovat s jinými druhy slev!

Modely Aura o rozměru 120 x 60 a nebo 150 x 60 cm v rovné či prohnuté variantě, model Zeta o rozměru 120 x 60 cm a Impa o velikosti 140 x 50 cm. Všechny akční modely mají povrchovou úpravu v lesklém chromu.

Další informace naleznete v přiloženém letáku níže, nebo u našich prodejců na nejbližším koupelnovém studiu Ptáček.

Na přání zákazníků

Designové radiátory ZEHNDER jsou vhodné řešení pro požadavky běžných instalací i náročnějších zákazníků. V koupelně, chodbě nebo části designového interiéru, tam všude najdou své místo. Přijďte se k nám poradit, jak společně vylepšíme Váš domov. Sjednejte si schůzku na našem studiu ještě dnes. Profesionální služby s tradicí delší jak čtvrt století naleznete v prodejní síti koupelnových studií Ptáček. Kompletní sortiment výrobků značky ZEHNDER si prohlédněte v našem produktovém katalogu.

  • Radiátory Zehnder v akci
  • Radiátory Zehnder v akci
  • Radiátory Zehnder v akci
  • Radiátory Zehnder v akci

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akční leták - Koupelnové radiátory Zehnder PDF 520.73 KB