Swipe to the left

Ptáček Premium v novém kabátě

Zveme vás do nově zrekonstruovaného prostoru pražského showroomu Ptáček Premium.

Ptáček Premium v novém kabátě

„Naším přáním je, aby Showroom Ptáček Premium bylo místo, kde získáte představu o dokonalé koupelně.“ Takový byl záměr při budování koupelnových studií s novým konceptem, jež vznikla v roce 2009 v Praze (následně i v Brně). Trendy jdou stále dopředu, a je nutné přinášet aktuální designové kousky, proto bylo zapotřebí obléknout studiu Premium zcela nový kabát Ten zajistila rozsáhlá rekonstrukce, která byla nyní dokončena.

Výrobci vyvíjí stále nové technologie, rozšiřují nabídku, každým rokem se mění celosvětové standardy i design výrobků. Na to je nutné reagovat a zákazníkům nabídnout nejnovější trendy a inspiraci. Exkluzivní dodavatele, krásné a funkční vzorky, VIP poradenství, Architect Point - to je základ prezentace a poslání showroomu. Nyní je pražská pobočka koupelen Ptáček Premium v novém. Byla dokončena rozsáhlá rekonstrukce, která kompletně změnila dispozici studia. Vzorkových kójí je možná na první pohled méně, ale opak je pravdou. Díky většímu a vzdušnějšímu prostoru uvidí návštěvníci více.

Rekonstrukce to byla zásadní. Kromě likvidace příček a výstavby nových se snižovaly stropy, vznikly nové rozvody elektřiny, vody i odpadů, přibyla nová světla a LED pásky, protože správné osvětlení podtrhne design celé koupelny.

Novinkou je funkční zóna s bateriemi, která umožňuje zákazníkům si vše vyzkoušet, dvě kompletně funkční kóje (napojené na vodu a odpad) – s vanou, sprchovým koutem, umyvadly a toaletou. Rekonstruovala se i wellness zóna. Zde je i nová sekce bidetovacích toalet. Pro klidné jednání se zákazníky vznikl nový interiérový koutek s vinotékou a kávovarem či nová zasedací místnost.

A na co se mohou návštěvníci těšit?

Upoutá vás ojediněle navržené dispozice kójí, různé varianty technických řešení koupelen a prostorů, kde jsou niky, osvětlené výklenky, ale i například vana zasazená do podlahy, s podsvíceným pódiem, dřevěné obložení nik a podobně. Každá kóje je vkusně doplněna o různá interiérová svítidla a dekorace. Nová je i prezentace velkoformátových obkladů a dlažeb, kde si můžete prohlédnout formáty o výšce až 3m. Bylo tak vyslyšeno přání návštěvníků, kteří chtějí načerpat inspiraci v podobě různých řešení interiéru a zároveň mají možnost si na místě vyzkoušet jejich funkčnost.

Rekonstrukcí se povedlo propojit a sjednotit vzhled celého studia. Sladil se celkový dojem díky různým druhům osvětlení. Každá kóje má ojedinělou podobu, doladěnou dekoracemi s důrazem na detail. Největší devizou je, že se podařilo do nové expozice zakomponovat i ty nejnovější výrobky a doslova Ptáček Premium je tak první na trhu, u koho je možné některé série vidět naživo. Proto si jedině v pražských Vysočanech můžete aktuální novinky i nejexkluzivnější výrobky vybraných dodavatelů a výrobců prestižních světových značek. V soukromí nových privátních jednacích prostor můžete konzultovat všechny vaše představy, nechat si vytvořit vizualizace, domluvit se na spolupráci s architektem či designérem dle vašeho výběru nebo si neformálně popovídat s pracovníky prémiových koupelen.

  • premium_1
  • premium_2
  • premium_3
  • premium_4
  • premium_,5
  • premium_6
  • premium_7
  • premium_8
  • premium_9
  • premium_10