Swipe to the left

Prvotřídní radiátory a sušáky


Firma P.M.H. Invest & Trade na konci roku 2021 oslavila 30 let výročí!

Prvotřídní radiátory a sušáky

Rodinná firma P.M.H. Invest & Trade s.r.o. byla založena v listopadu 1991 v Českém Krumlově, kde i nadále má své sídlo. Prvotně začala firma s výrobou sanitárních příček Elmaplan, které jsou dodnes velmi podstatnou součástí firmy. Výroba koupelnových radiátorů započala až 8 let po založení firmy, tedy v roce 1999. Od té doby firma P.M.H. Invest & Trade zdokonalila svoji výrobu a výrazně rozšířila sortiment.

Výročí firmy je nutné oslavit. A jaká by to byla oslava bez vás našich zákazníků. Proto jsem připravili společně soutěž,kterou najdete na našem Facebooku. Těšit se můžete na hodnotné ceny.

Ale vraťme se k firmě a jejím výrobkům, které může získá výherce. Protože jsou všechny koupelnové radiátory přímo vyvíjeny firmou P.M.H. vyznačují se zejména svojí vysokou kvalitou, osobitým designem a praktičností. Navíc jsou všechny koupelnové radiátory vyrobeny v Evropské Unii.

Nejen, že firma dbá na nejvyšší kvalitu svých výrobků, ale také klade velký důraz na životní prostředí. Od roku 2019 se snaží dělat malé, byť efektivní kroky, vedoucí k větší šetrnosti. V roce 2020 přestala používat plast v obalech koupelnových radiátorů – tím byl snížen plastový odpad v obalech o 2 tuny ročně. Dalším krokem bylo pořízení elektro auta, které je využívané na krátké pracovní cesty po Českém Krumlově a jeho okolí. V blízké budoucnosti také budou naistalovány solární panely na střechy firemních budov za účelem snížení uhlíkové stopy.

Jak již zmíněno, firma P.M.H. nabízí široký sortiment koupelnových radiátorů ze kterého si vybere každý. Svým designem určitě nejvíce zaujmou typy jako je Theia, Rosendal nebo Retro, ale firma nabízí i široký výběr v „klasických“ žebříkách. Ale není to jen samotný design, kde má zákazník široký výběr. Firma totiž nabízí i různé povrchové úpravy – mimo klasického chromu a bílé u nich také najdete barvy jako bordó, černá mat nebo antracit.

Kromě klasických koupelnových radiátorů a veškerého příslušenství k nim, firma P.M.H. nabízí i elektrické sušáky. Elektrické sušáky rychlé suší, mají nízkou spotřebu a nejsou závislé na otopné soustavě, proto se hodí nejen do koupelny, ale třeba i do předsíně nebo technické místnosti. V současné době firma P.M.H. nabízí 7 různých elektrických sušáků.

Aby toho nebylo málo, za firmou P.M.H. Invest & Trade se neschovávají pouze sanitární příčky a koupelnové radiátory, ale od roku 2010 i výroba kvalitních akátových a dubových terasových profilů.

Zmíněné zboží naleznete na pobočkách společnosti Ptáček, kde vám rovněž připravíme grafický návrh a zařídíme vaši koupelnu i dalším vybavením.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Podmínky soutěže PDF 131.77 KB