Swipe to the left

Concept 300 - pro radost ze sprchování

Letošní prvotina v novinkách naší privátní značky Concept nese označení sprchový program Concept 300.

Concept 300 - pro radost ze sprchování

Doplnění k(C)onceptu

Nová řada sprchového programu nesoucí označení Concept 300 tak doplňuje současný sortiment ručních sprch Concept 100 a ručních a hlavových dešťových sprch Concept 200. Zároveň jako první řada sprchového programu Concept nabízí ucelený a variabilní sortiment pokrývající kompletní potřeby moderní koupelny. Kromě ručních sprch nabízí nová řada rovněž hlavové sprchy, ramínka a kompletní sprchové sety včetně termostatické armatury. Sprchové růžice a hlavice jsou vždy zpracovány v kulaté nebo hranaté variantě, které umožní sprchový program Concept 300 kombinovat s různými tvary a typy koupelnového vybavení.

Kvalita na prvním místě

Kromě technologicky inovovaného řešení vnitřních částí sprchových hlavic se jedná především o precizní strojní zpracování, které dostává rukopisu z pera kvalitního švýcarského výrobce. Tak jako na jiné produkty značky Concept poskytujeme i na nový sprchový program řady 300 prodlouženou 5-ti letou záruku.

Exkluzivně v naší síti

Stejně jako další výrobky naší privátní značky Concept i novou sérii sprchového programu Concept 300 můžete zakoupit exkluzivně u nás. Prohlédněte si kompletní sprchový program Concept v našem produktovém katalogu nebo si přečtěte více o značce Concept. Další informace o produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich více jak 50 koupelnových studií Ptáček. Udělejte první krok k vaší nové koupelně a sjednejte si schůzku s naším konzultantem. Využijte našich profesionálních služeb, rádi vám zpracujeme návrh vaší nové koupelny, zboží vám zdarma dovezeme až na určené místo a v případě vašeho zájmu doporučíme vhodnou realizační firmu.