Swipe to the left

Outlety vám pomohou ušetřit

Snižte své náklady při rekonstrukci či obnově své koupelny.

Outlety vám pomohou ušetřit

Většina z nás hledá nejvýhodnější ceny. Oslovují nás různé výprodeje, řešíme akce, navštěvujeme outlety. Proč také nenavštívit Outlet Ptáček. V této době jich má naše společnost pět.

Prodejny s koupelnovým a instalačním vybavením za výhodné ceny můžete navštívit v Olomouci, Čestlicích, Unhošti, Praze Vysočanech, Kladně, Plzni a nově i Brně. Vzhledem k množství koupelnových studií v Čechách a na Slovensku se jejich sortiment velmi často mění. Naše koupelnová studia poměrně často obnovují vystavené zboží, čímž reagují na modernizaci sortimentu pro koupelny a toalety a na vývoj mnoha výrobců, jejichž zboží je u nás k dispozici.

Prodejci v jednotlivých outletech vám poradí a budou informovati o vystaveném sortimentu, popíší případné poškození, neúplnost či další rozdílnosti od sortimentu nového.

V současné době nabízíme celé či neúplné série sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, vodovodních armatur, koupelnového nábytku a doplňků. Určitě zajímavá je nabídka hydromasážních van, panelů a wellness programů. Doprodejovou nabídku tvoří i kotle a otopná tělesa, konvektory a armatury a další vybavení nejen koupelen, které je dáno širokou nabídkou sortimentu.

Protože jsou Outlety většinou koupelnových studií, zároveň se můžete seznámit také s nabídkou nového sortimentu. Jsou to místa, kde rozhodně ušetříte.