Swipe to the left

Osvěžte si léto venkovní sprchou Cristina

Komfortní zahradní sprcha je například vhodným doplňkem k bazénu.

Osvěžte si léto venkovní sprchou Cristina

Ke slunečnému počasí letních dnů patří koupání, slunění a osvěžení v různých podobách. Velmi vhodně vám k tomu poslouží venkovní sprcha. Je to ideální prostředek nejen pro osvěžení, ale také pro očistu. Nabízíme sortiment venkovních OUTDOOR sprch renomovaného italského výrobce značky Cristina, mezi nimiž jsou například typy vybavené sprškou pro nohy anebo jednoduše připojitelné na zahradní hadici, což umožňuje jednoduchou a rychlou demontáž vody před zimou a ochranu před zamrznutím.

Přestože jde především o venkovní sprchy, mohou být využity i v interiéru, například u sauny a v dalších soukromých i veřejných wellness provozech. Vyjímají se v moderních interiérech, jako jsou lofty, průmyslové či SPA objekty. Sprchy Cristina jsou charakteristické přesnými a moderními liniemi. Jsou příjemným doplňkem odpočinku u bazénu, na terase nebo zahradě. Vyrobeny jsou z nerezové oceli AISI 316L pro zajištění maximální životnosti. Tím je zajištěna vysoká odolnost vůči velkému množství chemických látek nebo korozi. Všechny druhy jsou opatřeny systémem pro vypouštění vody, aby zamrzající voda v zimních měsících sprchu nepoškodila. Některé typy sloupových sprch montovaných na venkovní či vnitřní podlahu obsahují i směšovací ventil a potřebují tudíž přívod studené i teplé vody. Rozdělují se podle průměru na 42 mm, 60 mm, 76 mm a 100 mm a typu fungování či připojení.

Máte na výběr mezi sprchou směšovací (má směšovací kartuši, tudíž je nutný přívod teplé a studené vody – např. WX511 s běžným pákovým ovládáním anebo s kartuší takzvaně progresivní např. WX514) nebo jen s uzavíracím ventilem na jednu vodu (otevřít /zavřít páčkou), případně opatřenou tlačným časovým ventilem pouze na jednu vodu (předmíchanou nebo jen studenou, například WX515).

Přívod vody může být u některých typů s připojením na sloup sprchy kousek nad zemí, kde se napojí například zahradní hadice (např. WX509), anebo je zapotřebí přivést vodu pod zemí a napojení provézt přívody ze země, což vyžaduje náležitou přípravu před montáží samotného sprchové sloupu.

Potřebujete poradit? Rádi vás uvítáme v našem koupelnovém studiu a rádi pomůžeme s výběrem zboží. Vybírat můžete ze značně rozsáhlého sortimentu sprch i dalšího vybavení pro vaše bydlení.