Swipe to the left

Originální tlačítka od TECE

TECE Velvet rozšiřuje bohatou nabídku tlačítek.

Originální tlačítka od TECE

Architektura i design se vyvíjí v souladu se společností. Ta vyvolává funkční a estetické požadavky, a to jak na obytné či soukromé tak i veřejné prostory. Proto je svoboda v designu důležitější než kdykoliv předtím. Je nutné hledat nové designy, materiály a barvy.

Novinka se jmenuje TECE Velvet
Vyzkoušejte zcela nová ovládací tlačítka s ultra jemným povrchem. Tato exkluzivní tlačítka s elegantním matným vzhledem perfektně padnou do jakékoliv moderní koupelny. Struktura povrchu minimalizuje odraz světla, dává tlačítku TECE Velvet elegantní matný vzhled.

Převratný materiál
TECE přepisuje historii použitím zcela unikátního materiálu FENIX NTM®. Ten byl použit právě na výrobu ovládacích tlačítek TECE Velvet. Tento mnohonásobně oceněný materiál se dosud používal pouze v luxusních kuchyních, kancelářích nebo obchodech a nyní přichází i do výjimečných koupelen. Je samozřejmě odolný proti čistící chemii a poškrábání a navíc na tomto materiálu nezůstanou vaše otisky prstů.

Barevné odstíny pro eleganci a styl
Šest odstínů TECE Velvet nabízí možnost designového dokreslení každé koupelny. TECE Velvet ovládací tlačítka jsou dostupná v šesti odstínech, které koupelnám dodají eleganci a styl.

Tlačítka TECE jsou k dostání v síti koupelnových studií Ptáček. Domluvte si termín schůzky, a přijďte si prohlédnout širokou nabídku vybavení do vaší koupelny či toalety.

  • TECE Velvet řada variant
  • TECE Velvet elegantní černá
  • TECE Velvet několik řešení
  • TECE Velvet sříbrná se stala klasikou
  • TECE Velvet hygiernicky bílá