Swipe to the left

Odolné a praktické koupelnové doplňky

Doplňky Concept 150 můžete instalovat i pomocí lepicí pásky.

Odolné a praktické koupelnové doplňky

Doplňky Concept 150 jsou velmi odolné a praktické. Jsou vyrobeny z nerezové oceli a umožňují jak klasickou instalaci pomocí vrtání, tak stále více populární instalaci bez vrtání za pomocí oboustranné lepicí pásky 3M VHB (very hight bond) pro dokonalou fixaci. Program Concept 150 je nabízí v provedení nerez lesk a černý mat.

Nabídka je široká a pokrývá vše, co v koupelně potřebujete. Jde především o různé druhy háčků, držáky ručníků, držák kartáčků, dávkovač tekutého mýdla, držák kartáčků s mýdlenkou, samostatné mýdlenky, poličky a nechybí ani program pro toalety. Zde dominují držáky toaletního papíru WC kartáče a podobně.

Tato série koupelnových doplňků je výjimečná svým designem a zpracováním. Concept představuje dokonalou kombinaci vysoce kvalitních výrobků koupelnového vybavení a příznivých cen. Concept je značka, která pod sebou schraňuje kvalitní koupelnové produkty. Například za koupelnovými doplňky Concept 150 stojí firma Sanela, které je garantem vysoké kvality. Tato řada byla vyvinuta pro ideální soulad interiéru a praktického využití. Pro více inspirace se zastavte v některém našem koupelnovém studiu. Na přání vám zhotovíme grafický návrh, který bude startovní čárou pro vaši novou koupelnu.

  • Praktiká polička
  • Mýdlenka
  • Držák ručníku