Swipe to the left

Odkládacího prostoru není nazbyt

Naší novinkou v koupelnových studiích jsou dekorativní poličky Schlüter®-SHELF pro obložené stěn.

Odkládacího prostoru není nazbyt

Schlüter-SHELF přináší do vaší koupelny pořádek a získání odkládacích prostor. Praktické nástěnné poličky jsou vhodné i pro již obložené stěny: Lze je snadno integrovat i do obložené plochy vaší kuchyňské linky, kde vytvoří místo pro odkládání koření a kuchyňských potřeb. Nástěnné poličky v pěti různých tvarech se do spár integrují bez vrtání a mají tak stylový vzhled. Získáte tak i nový designový prvek. Schlüter-SHELF lze instalovat nejen v průběhu pokládky obkladu. Velmi snadná je také dodatečná instalace do stávajících spár. V požadovaném místě se opatrně odstraní spárovací hmota – osadí polička – nanese silikon a je hotovo.

Vyberte si vhodnou poličku do vaší sprchy

Schlüter-SHELF nabízí volbu mezi design variantami FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE nebo WAVE. Váš vzor je také na bodovém odvodnění Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE a liniovém odvodnění Schlüter-KERDI-LINE-STYLE. Vybavení v koupelně tak spolu bude ladit.

Nadčasový vzhled ušlechtilé oceli nebo trendový strukturovaný povrch

Buď klasicky elegantní nebo tón v tónu s barvou vašeho obkladu či spár. Schlüter-SHELF poličky z kartáčované ušlechtilé oceli a hliníku v barvách briliantová bílá mat, grafitově černá mat, béžově šedá, krémová, bronzová, slonová kost, kamenná šedá a tmavý antracit nabízejí správné řešení pro každý styl.

Potřebný výběr poliček Schlüter-SHELF:

  • pět různých tvarů: tři rohová řešení, nástěnná polička a osazení do niky
  • pět různých designů: FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE nebo WAVE
  • dva různé materiály: ušlechtilá ocel kartáčovaná nebo hliník s TRENDLINE strukturovaným povrchem
  • montáž bez vrtání integrováním do spárořezu
  • rohová provedení lze instalovat kdykoliv dodatečně

Nástěnná polička Schlüter-SHELF-W se během pokládky integruje do obkladu. Její kotevní ramena plně zakryje obklad. Polička tak unese vysokou zátěž a přesto je elegantní. Schlüter-SHELF nepůsobí pěkně pouze ve sprše. Polička v elegantním STYLE designu poskytne praktickou odkládací plochu všude tam, kde se má pokládat obklad nebo kde již obklad existuje. Například v provedení Schlüter-SHELF-E - tuto rohovou poličku lze dodat ve třech různých tvarech.