Swipe to the left

Nyní pomohou bezdotykové baterie od Hansy

Jak bezdotykové vodovodní baterie pomohou zabránit šíření mikroorganismů

 Nyní pomohou bezdotykové baterie od Hansy

Pro čisté ruce i mysl
Vodovodní baterie používáme každý den nesčetněkrát. Ať už umýváme nádobí, napouštíme vodu, umýváme si ruce nebo děláme jakékoliv jiné každodenní úkony spojené s vařením či jídlem. I když baterie udržujeme v čistotě, stále mohou být živnou půdou pro mikroorganismy a viry.

Začali jsme si však uvědomovat, kolik mikroorganismů se může vytvořit na vodovodní baterii a v jejím okolí nejen na veřejných místech, ale i doma v souvislosti s naším zdravím.

Studie mluví jasně
I když se studie liší, obecný výsledek zůstává stejný: naše kuchyňské a koupelnové vodovodní baterie jsou živnou půdou pro obrovské množství mikroorganismů. Podle studie z roku 2004 z Mezinárodního žurnálu potravinářské mikrobiologie běžná vodovodní baterie obecně hostí 127 000 bakterií na 1 cm2. Vezmeme-li do úvahy, že průměrná čtyřčlenná rodina použije vodovodní baterii 200 x za den, představuje to značné vystavení potenciálně nebezpečnému prostředí.

Je čas zatočit s mikroby
Díky bezdotykovým vodovodním bateriím eliminujete kontakt s baterií a tím i hrozící nebezpečí. Přechod na bezdotykovou vodovodní baterii může snížit výskyt mikrobů až o 98 % ve srovnání s manuálními vodovodními bateriemi. Společnost HANSA se proto zaměřuje na vytváření řešení, která problém odstraní hned v zárodku. Eliminace potřeby jakéhokoliv kontaktu se promítne do snížení počtu mikroorganismů.

Chytře provedená udržitelná změna
Společnost HANSA se desítky let věnuje vývoji bezdotykových chytrých vodovodních baterií, které mohou zlepšit bezpečnost, a tak zjednodušit život. Díky patentovaným senzorům detekce polohy nainstalovaným ve všech bezdotykových vodovodních bateriích Hansa, můžete udržet své ruce čisté a bojovat proti mikroorganismům.

Přijďte se poradit nebo vybírejte v klidu domova
Pro dobrý výběr je nutný dostatek informací. Více informací o dalších produktech a našich službách vám poskytneme na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Vybírejte z tisíců produktů v naší nabídce. S výběrem vám pomůžeme na našich studiích, stačí si domluvit schůzku, nebo si můžete stáhnout některý z našich výběrových katalogů a prohlížet nabídku z pohodlí vašeho domova.