Swipe to the left

Katalog krbů, kamen a kotlů

Prohlédněte si výběr sortimentu našich i zahraničních výrobců tepelné techniky a vylepšete komfort svého vytápění ať už doma nebo na chalupě.

Katalog krbů, kamen a kotlů

Aktualizovaný katalog krby, kamna a kotle na tuhá paliva nyní i online. Uvnitř jsme pro vás připravili v přehledné formě výběr produktů z oblasti topení a ohřevu TUV, který vám zároveň usnadní orientaci v širokém sortimentu topidel a nabídne varianty a možnosti vytápění obytných i rekreačních objektů.

Kompletní sortiment uvedených výrobků jsme schopni dodat ve velice krátké době po objednání, v závislosti na skladové disponibilitě a výrobních kapacitách výrobce! Většinu prezentovaných produktů máme skladem na našich centrálních distribučních místech. O aktuální dostupnosti jednotlivých výrobků se můžete informovat na našich prodejních místech. Kvalitní zboží, ať už se jedná o kotel či kamna, vyžaduje pro správném zapojení a fungování profesionální odbornou montáž. Využijte našich partnerů a s realizací otopné soustavy oslovte vhodnou montážní firmu, kterou vám rádi doporučíme. Výhodou je, kromě certifikované montáže a uvedení do provozu, rovněž snížená sazba DPH při nákupu samotného zdroje vytápění přímo od montážní firmy.

Katalog krby, kamna a kotle na tuhá paliva obsahuje 68 stran přehledně rozdělených do 6 kategorií:

  • Krbová kamna horkovzdušná nebo s výměníkem.
  • Peletová kamna a sporáky
  • Krbové vložky k obezdění a krbové stavebnice a plynové krbové vložky
  • Kotle a automatické kotle na tuhá paliva
  • Kouřovody, komíny, skla, regulace a další příslušenství
  • Solární systémy a akumulace

Nový katalog krbů a kotlů si můžete:

Více informací a aktuální prodejní akce si žádejte u vašeho prodejce nebo na kterékoliv z našich poboček v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Vybrané typy výrobků ze sortimentu krbů, kamen a kotlů si můžete na živo prohlédnout na našich pobočkách Praha-Jinočany, Svitavy a Ostrava nebo na specializovaných krbových studiích, která jsou součást studií koupelen na pobočkách Unhošť, Praha-Čestlice, Hradec Králové, Kutná Hora, Liberec, Březnice u Zlína, Teplice a Trutnov.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog krby, kamna a kotle na tuhá paliva PDF 0.00 B