Swipe to the left

Nové největší studio na Moravě v Olomouci

V Olomouci jsme pro vás otevřeli nové, na Moravě největší koupelnové studio plné novinek, trendů a inspirací s 67 vzorovými koupelnami a rozlohou 1800 m2.

Nové největší studio na Moravě v Olomouci

Navštivte nás a využijte širokou nabídku zboží a služeb:

  • konzultace a návrhy s odbornými specialisty
  • široký výběr sortimentu ve všech cenových úrovních
  • spolupráce s ověřenými montážními firmami
  • výpis doporučeného materiálu a technická zpráva
  • grafický 3D návrh
  • doručení zboží zdarma


Naleznete nás na adrese:

Sladkovského 40, Olomouc
Po-Pá 8 - 18 hod. | So 9 - 17 hod.
tel.: +420 952 512 045

Naplánujte si návštěvu a raději si rezervujte čas našich specialistů. Sjednejte si předem schůzku on-line.


Každý, kdo hledá inspiraci pro svou koupelnu – ať už zcela novou nebo rekonstrukci, má dnes nepřeberné množství zdrojů. Obrázky a videa na internetu jsou většinou tím prvním zdrojem, nicméně možnost si výrobky a vybavení prohlédnout „na vlastní oči“ bývá nenahraditelná. Nyní máte k dispozici další zdroj inspirace. Vypravte se za ním do hanácké metropole, a to do Olomouce. Návštěva se rozhodně vyplatí. V největším moravském koupelnovém studiu o ploše 1800 m2 na vás čeká 67 vzorových koupelen včetně funkčních vzorků. Vystavené vybavení koupelen zahrnující keramiku, obklady a dlažby, baterie, nábytek i doplňky pochází od renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.

Část expozice je věnována obkladům a dlažbám, najdete zde i ty velkoformátové o rozměru 1m x 3m. V posledních letech se zvyšuje i zájem o bidety či bidetovací WC, které si našly nezastupitelné místo v moderních koupelnách. Bidetovací WC od výrobců jako je například Geberit, Duravit, Grohe a další si můžete na vzorkovně nejen prohlédnout, ale máte možnost se i seznámit se všemi funkcemi – výrobky jsou zcela funkční.

Úplně stejně jsou funkční vybrané baterie – i zde bylo jedním z cílů při návrhu a budování koupelnového studia, aby si návštěvníci mohli produkty nejen prohlédnout, ale především vyzkoušet. Proto zaujmou například funkční baterie od Grohe, a to model Grohe BLUE, který poskytne zároveň chladnou i perlivou vodu přímo z baterie nebo Grohe RED, kde z kohoutku teče i vařící voda o teplotě až 100˚C (k využití např. pro zalití kávy či čaje). Mezi další funkční prvky studia patří sprchová zóna Hansgrohe, nebo audio příslušenství k vanám Kaldewei. Vychutnejte si prvotřídní kvalitu zvuku, který možná rozezní i vaši novou koupelnu.

Dalším důvodem návštěvy olomouckého koupelnového studia Ptáček může být i velmi rozsáhlý outlet, který zaujímá plochu 400 m2 a kde jsou pro vás připraveny až 90% slevy.

Část nového koupelnového studia je rovněž věnována prezentaci krbů a kamen se 40 kusy vystavených vzorků a příslušenství. Největší moravské koupelnové studio Ptáček sídlí na adrese Sladkovského 40 v Olomouci.


Těšíme se na vaši návštěvu.