Swipe to the left

Nová kolekce Concept 150/Devon

Jednoduchý ale zároveň moderní a funkční styl, který vás neomrzí ani po letech. Přesvědčte se, že i ekonomicky zařízená koupelna může působit elegantně!

Nová kolekce Concept 150/Devon

U kolekcí z řady economy se naši designéři zaměřují především na správně vybalancovaný poměr mezi ekonomikou a maximálním funkčním užitkem koupelny. Nová kolekce CONCEPT 150 / Devon je výsledkem této snahy. Novou koupelnu s nadčasovým designem, který ani po letech neomrzí a lze jej kombinovat s různě barevně laděnými doplňky, můžete vytvořit za opravdu minimální náklady.

Základem kolekce jsou obklady a dlažby španělské keramičky Argenta ze série Devon. Hliněné tóny barev 4 různých odstínů od světle šedé, šedo-hnědé, béžovo-hnědé po tmavě hnědou. Obklady jsou vyráběny v moderním podlouhlém formátu o velikosti 20x50 cm a jsou doplněny 2 typy dekorů Devon Cold a Devod Warm. Na podlahu poté navazuje barevně stejně laděná dlažba rozdílného formátu 45x45 cm, která dává prostor pro různé kombinace řešení spárořezu celé koupelny.

Série sanitární keramiky Concept 100 obsahuje kompletní nabídku toalety, bidetu, umyvadel a koupelnových doplňků. Ty doplňuje série koupelnového nábytku Concept 150.

Kolekce naší řady economy jsou zaměřeny na funkčnost, praktičnost a cenovou dostupnost. Předností kolekce Concept 150/Devon je jednoduchý univerzální design zemitých barev doplněný praktickou keramikou Concept 150. Toto spojení dokazuje, že i za málo peněz, lze dostat hodně muziky. Posuďte sami a nechte se inspirovat sérií Concept150/Devon dostupnou exkluzivně v naší prodejní síti koupelnových studií Ptáček.

Sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit s naším specialistou. Naši profesionálové Vám zpracují návrh vaší nové koupelny. Více informací o dalších produktech a službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s vaší koupelnou. Děláme koupelny, ve kterých se žije.