Swipe to the left

Nová generace Duravit SensoWash®

SensoWash® čistí vodou

Nová generace Duravit SensoWash®

Duravit v minulosti rozšířil svůj výrobní program o bidetové sedátko s názvem SensoWash® Slim. To nabízí všechny výhody bidetového WC. Kromě klasického sedátka toto je určeno k mytí intimních partií.

Nová „chytrá“ funkce
Nová funkce odvápnění snižuje možnost poškození výrobku vápenatými usazeninami díky méně kvalitní vodě. Odvápnění se provádí v závislosti na tvrdosti vody jednou za čtvrt, popřípadě za půl roku. Používají se odvápňovací prostředky přímo dodávané společností Duravit, popřípadě ty, které firma schválila.

Samotný proces odvápnění trvá cca 30 minut. Během této doby jsou funkce bidetového WC deaktivované. SensoWash® se na konci procesu odvápnění automaticky propláchne čistou vodou, takže po ukončení procesu jej můžete ihned používat.

Čistota především
Inovovaná bidetová sedátka mají stejné přednosti jako ta původní. Čištění sprchové trysky a hlavy sprchy probíhá automaticky. Zařízení SensoWash® si před použitím a po použití funkcí mytí automaticky vyčistí zasunutou sprchovou trysku. Funkce sprchy se automaticky vypnou po 2 minutách nebo ručně.

I nová sedátka se dají snadno a rychleji udržovat díky vyjímatelné sedací části. Mají jednolitý povrch, odolný proti poškrábání. Vyrobená jsou z robustního materiálu, který má ty nejlepší předpoklady pro optimální hygienu. K dispozici je tenké dálkové ovládání, jehož prostřednictvím regulujete veškeré důležité funkce. Zvolit lze požadovanou funkci čištění hýžďovou, lady, nebo komfortní sprchou. Integrovaný průtokový ohřívač zajišťuje konstantní, individuálně nastavitelnou teplotu vody. Víko a sedátko se zavírá pozvolna díky sklápěcí automatice. Nechybí také noční osvětlení a další komfortní funkce.

Novinka již v prodeji
Bidetovací sedátko SensoWash Slim pro ME by Starck, Starck 2, Starck 3 a Darling New je již dostupné v naší prodejní síti, původní sedátko bez odvápňující funkce již není možné objednat. Varianta SensoWash Slim pre DuraStyle, Happy D.2, P3 Comforts a Vero Air je již také k dispozici. Bidetové sedátka SensoWash® Slim ve všech variantách jsou k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček, sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit nad návrhem vaší s naším specialistou. Zpracujeme vám návrh Vaší nové koupelny. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.


  • Nová generace Duravit SensoWash®
  • Nová generace Duravit SensoWash®
  • Nová generace Duravit SensoWash®
  • Nová generace Duravit SensoWash®
  • Nová generace Duravit SensoWash®