Swipe to the left

Největší trendy v oblasti koupelnového nábytku

Často opomíjený, přitom dobře zvolený nábytek je nedocenitelný, poradíme, jaký si vybrat.

Největší trendy v oblasti koupelnového nábytku

Rozdíl mezi koupelnovým a bytovým nábytkem je především v kvalitě. Oproti klasickému musí ten koupelnový vydržet mnohem větší nápor vlhkosti. Neznamená to však, že by odolal přímému styku s vodou, to bohužel žádný výrobce nezaručí. Přinášíme výběr letošních trendů od renomovaných značek.

Příroda zabírá první příčku

Přírodní barvy jsou jednoznačně největším trendem letošního roku. Ať se jedná o jemné zemité barevné tóny, nebo o dřevěné imitace, neuděláte ve výběru chybu. Designéři moc dobře vědí, že jasným, reflexním barvám, které vás po čase omrzí, již dávno odzvonilo.
Tip: Výrobce Eden disponuje nepřeberným množstvím dekorů a barev.

Vzdušnost

Odlehčené, vzdušné, minimalistické, takové jsou nábytkové sestavy dneška. Stále více výrobců upouští od úchytek a volí celistvou plochu nábytku. Otevírání zajištuje systém ,,push open“ tedy při stlačení šuplík vyjede, při dalším stlačení šuplík zajede zpět.
Tip: Skvostný design a kvalitu v jednom přináší série Starck Duravit.

Desky vládnou světu

Umyvadlo na desce přináší elegantní řešení a velkou plochu odkládacího prostoru, ať už pro šminky, či kartáčky na zuby. Zpravidla můžete desky pod umyvadlo vybrat z typových rozměrů, nebo si nechat vyrobit desku na míru. Desky lze doplnit širokou škálou šuplíků. Stejně tak variabilně můžete vybrat umístění umyvadla a baterie. Určité desky lze zakoupit s již připraveným otvorem, či bez něj. Všechny desky je nutné doplnit o konzole.
Tip: Velký výběr spodních šuplíků, barev, velikosti nabízí společnost Dřevojas.

Retro není oldschool

Klienti stále častěji stylizují své koupelny do oblíbených vintage a boho stylu (bohémském stylu). Ať patříte do jakékoli skupiny, nábytkem s kudrlinkami dodáte koupelně punc dávných časů.
Tip: O řadě Retro jsme psali zde.

Staňte se návrhářem vy

Nenašli jste vhodný nábytek pro vás? Máte stavební situaci, do které nepasuje typová výroba? Nevadí, fantazii se meze nekladou. Dnešní doba přeje výrobě dle vlastního návrhu. Nemusí stát statisíce, díky spolupráci s našimi dodavateli jsme schopni zajistit kvalitní nábytek za rozumnou cenu. Nábytek atypických rozměrů a tvarů otevírá dveře kreativitě.

Pár rad na závěr
• Všechna umyvadla a skříňky nejsou mezi sebou kompatibilní, proto volte skříňku, která byla navržena pro konkrétní umyvadlo. Univerzální řadu pro svá umyvadla nabízí série Base z dílny Laufen.
• Skryjte vše, co nechcete mít na očích! Přebytečné koše na prádlo umístěte do skříňky Dřevojas.
• Některé skříňky pro svou instalaci potřebují atypicky umístěný odpad.
• Chtějte vidět vzorky reálně, obrázek z katalogu nikdy nebude přesný a následně budete zklamáni.

Kontaktujte nás na jednom z téměř 60 koupelnových studií po celé republice. Poradíme vám s nábytkem i dalším zařízení vaší koupelny. Prohlédněte si širokou nabídku a inspirujte se u nás. Rádi odpovíme na všechny vaše otázky. Pomůžeme vám s koupelnou, jakou si představujete.

  • Dřevěná imitace, která neomrzí
  • Geometrické tvary nábytku, umyvadla a zrcadla dávají řád celé koupelně
  • Dřevěný design dá vyniknout tvarům
  • Imitace světlého dřeva kontrastruje s tmavou podlahou
  • K šedé podlaze je bílý nábytek s umyvadlem jemným kontrastem
  • I dvojité umyvadlo může v koupelně působit subtilně