Swipe to the left

Nejlepší ceny po celé prázdniny

Rekonstrukce nebo nová koupelna? My vám s tím pomůžeme. Společně s vámi vybereme zařizovací předměty dle vašich představ a zpracujeme vám grafický návrh včetně potřebné technické dokumentace. To vše nyní navíc s atraktivními letními cenami!

Nejlepší ceny po celé prázdniny

Na našich studiích dbáme na to, aby naši zákazníci byli co nejvíce spokojeni. Pečlivě pro vás vybíráme sortiment do ucelených kolekcí koupelen a našich katalogů koupelen a dlažeb, ale především pro vás také zdokonalujeme služby, které nabízíme. Jsme vám stále blíž a blíž, v současné době provozujeme síť více jak šesti desítek koupelnových studií v Čechách a na Slovensku. Na Vámi objednané zboží nabízíme dopravu zdarma*, nemusíte tak myslet na to, jakým způsobem si zboží odvezete a zda se vám vejde do vašeho vozu. Navrhneme vám vaši koupelnu snů do každého detailu. Ukážeme vám, jak bude vaše nová koupelna vypadat, pomocí speciálního moderního softwaru Visoft. Tento program umožňuje dokonalou 3D vizualizaci daného prostoru. Pokud budete potřebovat, doporučíme vám vhodnou firmu, která zajistí samotnou realizaci vaší nové koupelny.

Od 1.7 2017 vám navíc přinášíme atraktivní slevy a nejlepší ceny po celé prázdniny! Tak si pospěšte, akce je časově omezena do 31.8.2017!

Pro více informací navštivte nejbližší koupelnové studio ve vašem okolí.

Cena je platná pouze při platbě v hotovosti, kartou nebo převodem před dodávkou.

*Rozvoz je zdarma, pokud je hodnota zboží vyšší než 5.000 Kč vč. DPH po slevě.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akční leták - Letní slevy 2017 PDF 211.96 KB