Swipe to the left

Nechte se rozmazlovat s Jacuzzi

Jacuzzi určuje směr technických řešení vířivých van i trendy pro prvotřídní odpočinek v bublinkové koupeli.

Nechte se rozmazlovat s Jacuzzi

Rozhodli jste se pro pořízení hydromasážní vany? Nyní je správný čas, protože za výhodnější cenu pořídíte domácí wellness od firmy Jacuzzi, která dala název tomuto segmentu. Dnes už je vířivá vana spíše takový minibazén s řadou trysek, technických předností a moderní technologie. Vířivky by měly být srdcem domácího wellness. K tomu pak například infrasuna, klidová zóna, možnost aromaterapie a další prvky z oblasti wellness vám zásadně změní život, protože povedou k závislosti na tomto druhu relaxace.

Minibazény či vířivé vany se postupně staly cenově dostupnější a už dávno nejsou jen doménou léčebných a rehabilitačních zařízení. Proto se zabydlily i v našich domovech. Už to není jen o samotné koupeli, rehabilitaci, léčbě, ale blahodárném účinku působení perličkové koupele, směřování vodního proudu, je to o uvolnění, odpočinku a relaxaci.
Hydromasážní terapie má blahodárné účinky na náš organismus, hloubkově ho prohřívá, zlepšuje krevní oběh a prospívá naší pokožce. Hydromasáž má zároveň pozitivní vliv na naši psychiku.

J-215™

Vířivka Jacuzzi J-215™ může pojmout až 3 osoby, hydromasáž je výsledkem výkonného systému 19 důmyslně umístěných trysek. Disponuje 2 ergonomickými sedátky, která umožňují celkovou relaxaci, a lehátkem, které poskytuje relaxaci a úplné ponoření těla, což zaručuje uklidňující a relaxační masáž.

Model je ideální pro malé prostory; navzdory své malé velikosti je vybaven pokročilými funkcemi jako je např. systém ClearRay®, což je technologie umožňující čištění vody, relaxační vodopád či LED osvětlení. Po náročném dni určitě využijete klasickou masáž chodidel, o kterou se postará kupolovitý výstupek navržený právě k tomuto účelu.

J-235™
Model J-235™ je vybaven 6 sedátky včetně lehátka a 35 hydromasážními tryskami. Je dodáván s různými standardními funkcemi, jako je například podhladinové světlo, obvodová světla, či technologie Clear Ray™.

J-300™
Zásadní renovace a vylepšení série J-300™ spočívá na modernějším a funkčnějším designu. Dále má nové trysky u všech modelů, které zvyšují a zlepšují výkon hydromasáže. Vnější vzhled je obohacen kouzlem nových barev, zatímco ovládání je díky novému kontrolnímu systému ještě jednodušší a rychlejší.

Nová terapeutická sedátka Power Pro®
Jacuzzi® vylepšilo sedátka vířivek série J-300™, která díky poloze a síle trysek nabízejí ještě účinnější hydromasáž v klíčových bodech zádové a bederní oblasti. Kromě zvýšení výkonu se tato řada vyznačuje větším počtem trysek, zejména na lehátkách: od krku, ramen, nohou, chodidel je každá oblast těla stimulována a do hloubky ošetřena rotujícím a cíleným proudem, který uvolňuje svalové napětí.

Specifické jsou i trysky PowerPro® RX a PX. Jsou exkluzivně vyvinuté pro tuto kolekci. Trysky nabízejí masáž zaměřenou na ruce a zápěstí, ideální po dlouhém pracovním dni. Uživatelé ocení i extra velký vodopád s LED osvětlením, integrovaný do opěrky zad, nabízící relaxační proud vody přes krk a záda. Zážitek z realaxace umocní také vícebarevný vodopád Rainbow®. Jde o jediný vodopád v kombinaci s technologií chromoterapie pro relaxační masáž krku.

O dlouhodobou čistotu se postará čtyřfázové filtrování. Pokročilé filtrování je nastavitelné tak, aby vyhovovalo různým potřebám a poskytovalo maximální bezpečnost a čistotu vody.

J-335™
Tento domácí wellness pro 4-5 osob vám umožní natáhnout se a relaxovat na sedátku FX10 Therapy, které je navrženo tak, aby co nejlépe vyhovovalo jakékoli velikosti těla, zatímco nastavitelný proud trysek FX působí silou a s přesností. Teplo pohybující se vody stimuluje endorfiny, které zase přirozeně zmírňují bolest. Modelová řada J-335™ je jedním z nejlepších způsobů, jak si plně vychutnat výhody hydroterapie.

Vana J-335™ je vybavena 40 tryskami PowerPro®, které působí na celé tělo pomocí účinné hydromasáže s cíleným působením na ramena, záda, boky, ruce, zápěstí, nohy a chodidla. Mezi další funkce patří 4 osvětlené opěrky hlavy, osvětlovací LED systém Prolites, ovládací LED panel nabízí větší pohodlí a zvyšuje váš wellness zážitek.

J-355™
Tento model pro 5-6 osob nabízí špičkovou hydroterapii a místo pro společné trávení času. Zahrnuje 2 kompletní hydroterapeutická sedátka, jedno lehátko a 3 standardní sezení. Vířivka se vyznačuje kompaktním designem, který se perfektně hodí do každého prostředí, nabízí hydromasáž se 42 tryskami PowerPro. A další funkce? 3 osvětlené opěrky hlavy, LED osvětlovací systém Prolites, ovládací LED panel, vodopád a purifikační systém ClearRay™.

Minibazény Jacuzzi mají i další přednosti. Jaké? To vám prozradí naši specialisté na jednom z našich koupelnových studií. Přijďte se poradit a inspirovat. Nadcházející léto už nemusíte spoléhat na hezké počasí, ale můžete si ho vychutnat v nové vířivé vaně Jacuzzi.