Swipe to the left

Navštivte nový Outlet v Plzni

Pátá prodejna s koupelnovým a instalačním vybavením za výhodné ceny je součástí koupelnového showroomu.

Navštivte nový Outlet v Plzni

Po Brně, Olomouci, Čestlicích a Unhošti, Praze, Kladně je Plzeň dalším městem, kde můžete nakupovat za ceny, které vás opravdu překvapí. Na těchto specializovaných prodejnách Outlet naleznete nejen zboží doprodávané, ale i zboží z výstav a veletrhů či zboží vyřazené při rekonstrukci kójí na koupelnových studiích, které vyprodáváme s výraznou slevou až 90 % z původních doporučených cen výrobce.

Sortiment se velmi často mění. Poměrně často obnovujeme vystavený sortiment a reagujeme tak na potřeby trhu, modernizujeme výstavní kóje s koupelnami, reagujeme na změny designu, zavádění nových trendů, zkrátka, aby naše prostory co nejvíce postihly potřeby co nejširšího spektra zákazníků. Nejlepší informace o aktuální nabídce vám poskytnou prodejci, kteří vám také dají přesnou informaci o případné nekompletnosti či poškození výrobku. V současné době nabízíme celé či neúplné série sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, vodovodních armatur, koupelnového nábytku a doplňků. Určitě zajímavá je nabídka hydromasážních van, panelů a wellness programů. Doprodejovou nabídku tvoří i kotle a otopná tělesa, konvektory a armatury a další vybavení nejen koupelen, které je dáno širokou nabídkou našich prodejen.

Nový Outlet v Plzni je součástí koupelnového studia Ptáček ve Hřbitovní ulici v Plzni – Doubravce. Zaparkovat můžete u prodejny, je zde bezbariérový přístup a především je připravena široká nabídka pro všechny, kteří se rádi nechávají překvapit bezkonkurenčními cenami.