Swipe to the left

Návštěva ministra Brabce na veletrhu Ptáček

Společnost PTÁČEK-velkoobchod a.s., provozovatel sítě studií KOUPELNY PTÁČEK a velkoobchodu PTÁČEK, přivítala na 5.ročníku veletrhu Ptáček ministra životního prostředí Mgr. Richarda Brabce. Vedoucí manažeři jej provedli veletržní expozicí a krátce představili naši vizi zodpovědného přístupu k životnímu prostředí.

Návštěva ministra Brabce na veletrhu Ptáček

Brno, 27. 4. 2017 - Příjemným zpestřením náročného dne pořadatelů pátého ročníku Veletrhu Ptáček byla návštěva současného ministra životního prostředí pana Mgr. Richarda Brabce. Ministr životního prostředí navštívil veletrh Ptáček ve čtvrtek 27.4.2017, jen pár hodin po vyhlášení nového dotačního titulu pro domácnosti - programu Dešťovka. Představitelé společnosti společně s vedoucími manažery jej provedli rozsáhlou expozicí, kde se zajímal o prezentaci oddělení Inženýrských sítí s interaktivní ukázkou simulace využití dešťové vody u rodinných domů. Prezentaci blíže představil ředitel sekce Inženýrských síti Zdeněk Šnábl a vysvětlil mu, jak se snažíme pomocí názorných a funkčních výrobků přiblížit celou problematiku dešťových vod laické veřejnosti.

„Po dlouhých desetiletích vodního blahobytu přichází doba, kdy musíme měnit myšlení lidí. Historicky jsme neměli nikdy potřebu řešit využití dešťových vod více než v posledních letech. Je nejvyšší čas začít s vodou lépe hospodařit i na úrovni jednotlivých domácností a občanů. K tomu pomůže nová dotace Dešťovka, která jistě přesvědčí mnoho občanů a zároveň jim umožní vybudovat vlastní nezávislý systém hospodaření s dešťovou vodou“ vysvětluje Zdeněk Šnábl.

Na veletrhu prezentovalo oddělení Inženýrských sítí průřez sortimentu a svého působení. Nakládání s dešťovou a odpadní vodou, čerpání a hospodaření s pitnou vodou, ukládání sítí a další zajímavé produkty byly k vidění po celou dobu konání veletrhu. Souvisejícím dotazům se pak pilně věnoval početný tým specialistů, který zájemce informoval o všech podrobnostech. Součástí veletržní prezentace mělo oddělení Inženýrských sítí připravenou i speciální prodejní akci pro návštěvníky veletrhu.

"Ti si mohou za zvýhodněných podmínek veletržní akce u nás nakoupit vybrané výrobky pro využití dešťové vody a jiné zajímavé produkty. Naši zákazníci mnohdy ani netuší, co vše v rámci Inženýrských sítí nabízíme. Velké překvapení pro mnohé je například možnost nákupu venkovních dlažeb, geotextilií nebo betonového zahradního programu." dodává ředitel divize Inženýrských sítí.

Společnost Ptáček je na programy typu Dešťovka připravena i se svým týmem odborníků, rozsáhlými skladovými zásobami a širokou dostupnou prodejní sítí více než 130 poboček. Firma se dlouhodobě soustředí na podporu zodpovědného přístupu. Důkazem toho je naše aktivní podpora dalších dotačních titulů jako např. Kotlíkové dotace či Nová zelená úsporám.

Dále ministr navštívil některé expozice výrobců ekologických kotlů a topenářské techniky, kde pohovořil se zástupci v odvětví vytápění a alternativních zdrojů. Svou návštěvou tak symbolicky zakončil třetí den neveřejné části veletrhu určené primárně pro odbornou veřejnost.

Společnost Ptáček se i nadále bude ve svých aktivitách zaměřovat na podporu ekologických, inovativních a ekonomických technologií, ve kterých vidíme budoucnost moderního bydlení.

  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček
  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček
  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček
  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček
  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček
  • Ptáček Velkoobchod: Návštěva ministra Brabce veletrhu Ptáček