Swipe to the left

Navrženo pro život

Villeroy & Boch Subway 3.0 je kolekce, se kterou se příští generace bude cítit jako doma.

Navrženo pro život

Koupelnové vybavení oslovuje širokou cílovou skupinu svým nadčasovým designem a průkopnickými prvky. Kolekce s komplexní řadou produktů navíc nabízí dlouhodobá řešení pro různé využití. Villeroy & Boch Subway 3.0 má co nabídnout pro všechny generace, je navržena pro život.

Moderní twistflush WC

Nové výkonné vířivé splachování, které kombinuje optimální výkon splachování s účinností vody, nese název TwistFlush a využívá sílu vodního víru pro hygienické splachování a čistou toaletu. Toaleta z kolekce Subway 3.0 nejen velmi důkladně splachuje, ale zároveň s novou technologií šetří vodu. Při tomto efektivním splachování ušetří čtyřčlenná rodina až 1 700 litrů vody ročně. Díky volitelným povrchovým úpravám CeramicPlus a AntiBac je toaleta odolná vůči nečistotám a bakteriím.

Hluboká umyvadla pro každodenní požadavky

Design s tenkými stěnami, malými poloměry a podlouhlým přepadem vychází vstříc současnému a bezpochyby i budoucímu vkusu. Hluboká umyvadla 10 až 12 cm osloví širokou cílovou skupinu. Početnější rodina ocení dostatečně velké odkládací plochy, aby se na ně vešlo koupelnové náčiní, které každodenně využíváme.

Pohodlný úložný prostor s praktickým řešení a moderním designem

Dostatek úložného prostoru díky XXL vysokým umyvadlovým skříňkám s prostornými zásuvkami a zabudovaným protiskluzovým dnem, je příjemným bonusem a dnes i nutností každé koupelny. V koupelně musí být vše pěkně po ruce.

Především hospodyňky pak ocení praktickou povrchovou úpravu. Ta kromě moderního designu v sobě skrývá praktickou úpravu proti otiskům prstů. Chrání tak povrchy před stopami což umožní velmi snadné čištění. Praktickým doplňkem je charakteristická rukojeť ve třech barevných provedeních.
Nechybí osvětlení pro každou náladu

Volitelné LED osvětlení pro skříňky a pod umyvadlo vytváří dokonalé světlo a atmosféru. Barvu světla si určíte sami. Nastavit se dá od jasné denní bílé až po jemnou teplou bílou. Osvětlení lze ovládat pomocí kapacitního senzoru nebo prostřednictvím systému chytré domácnosti po dovybavení sadou Zigbee®. Stačí pak chytrý telefon a máte atmosféru jaká bude vyhovovat vaší náladě.

Výrobky Villeroy & Boch jsou vybavena naše koupelnová studia. Přijďte se inspirovat a můžete si rovnou odnést i grafický návrh vaší nové koupelny.