Swipe to the left

VILLEROY & BOCH Natural Blend – směs barev a struktur

Sérii Natural Blend od keramičky Villeroy & Boch inspirovala zrnitost pískovce i sluncem zalité útesy. Osloví i Vás?

VILLEROY & BOCH Natural Blend – směs barev a struktur

Příběh jedné inspirace
Každý typ kamene má svůj vlastní příběh. Inspiruje umělce, ale i designéry z firmy Villeroy & Boch. Příběh následně pojmenovali. Jde o novinku Villeroy & Boch Natural Blend.

Směs barev a hra jemných linek nabízí dokonalou napodobeninu přírody, vytvořenou jak pro moderní, tak i klasické interiérové návrhy s opravdovým nápadem. Struktura plná jemných zrnek pískovce a kamenů. Sluncem zalitý útes v teplých světle béžových a šedých barvách. Vše doplněné další chladnou barvou, konkrétně antracitem. Ten představuje „ohněm spálenou“ skálu.

Kámen a písek
Obklad Natural Blend v designu bílého a zlatého písku s povrchovou úpravou CeramicPlus a slinutá keramická dlažba Natural Blend s úpravou VilbostonePlus v barevných odstínech béžové, šedé a antracitu jsou zárukou kvality a známkou Vaší správné volby. CeramicPlus je úprava povrchu obkladů pro jejich snadnější údržbu bez chemických prostředků, stačí pouze voda a hadřík. VilbostonePlus je povrchová úprava dlažby, kdy je zcelen pórovitý povrch dlaždic, čímž se zvýší jejich odolnost vůči usazování nečistot.

Efekt přírodního kamene dotváří struktura, která v průběhu času vzniká v jednotlivých vrstvách přírodního sedimentu, ty se projevují jako pruhy například při těžbě kamene. V sérii Natural Blend se tato pestrá kompozice střídá s neutrálními plochami a průsvitnými přechody s jemnými minerálními žilkami.

Škála využití
Moderní série Villeroy & Boch Natural Blend je složena z jemných přírodních tónů béžové, šedé anebo antracitu. Všechny barvy jsou k dispozici ve formátech 30 x 60 cm, 60 x 60 cm, 30 x 120 cm a 60 x 120 cm. Kamenný efekt je obzvláště působivý ve velkém formátu o rozměrech 30 x 120 cm, zejména při vodorovném položení, které vyniká pokládkou jak na střih tak na vazbu. Povrch je matný a hladký s odolností proti skluzu (R9).

Harmonické akcenty lze dosáhnout prostřednictvím mozaikových „rohoží“ o rozměrech 1,5 x 60 cm, umístěných na síti 30 x 60 cm. K dispozici je i mozaika 5 x 5 cm nalepená na síti o rozměru 30 x 30 cm. Mozaika se nejvíce využívá u obkladů sprch, v okolí zařizovacích předmětů nebo pro "efekt rozbití" u velkých ploch stěn.

Se sérií obkladů a dlažeb Villeroy & Boch Natural Blend můžete vytvořit sofistikované návrhy koupelny či interiéru v přírodních barvách. Preferují ji zákazníci, kteří dávají přednost přírodnímu nábytku a také rádi experimentují s novými povrchy a extravagantními prvky. Tento robustní, odolný materiál je také vhodnou volbou pro komerční projekty a veřejný sektor.

Rychlá dodávka
Série obkladů a dlažeb Natural Blend od keramičky Villeroy & Boch je k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček. Dlažbu i mozaiku máme skladem na našem centrálním skladu obkladů a dlažeb.

Sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit s našimi specialisty. Zpracujeme Vám návrh Vaší koupelny či interiéru včetně podkladů pro realizaci jako výpis materiálů či kladečský plán. Více informací o dalších našich produktech a službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.

  • Villeroy & Boch Natural Blend – směs barev a struktur
  • Villeroy & Boch Natural Blend – směs barev a struktur
  • Villeroy & Boch Natural Blend – směs barev a struktur
  • Villeroy & Boch Natural Blend – směs barev a struktur