Swipe to the left

Na vybrané baterie Hansgrohe sahat nemusíte

Bezdotykové mytí rukou je velkým přínosem nejen v době šíření epidemie.

Na vybrané baterie Hansgrohe sahat nemusíte

Prosím, nedotýkat se
Elektronické baterie jsou běžnou součástí gastro provozů, úřadů, nemocnic, letišť a dalších prostor, kde je vysoká koncentrovanost osob. V době pandemie se stává i běžnou součástí domácností. Společnost Hansgrohe podporuje hygienu a správné mytí rukou pomocí bezdotykových baterií a v této oblasti si připsala nemalé úspěchy. Mytí rukou je jako opatření v boji proti infekcím dnes aktuálnější než kdy dříve.

Výhody bezdotykové elektronické baterie

  • Žádný přímý kontakt s baterií nebo ovládací pákou. Tato technologie zlepšuje hygienu u umyvadla, a to zejména v sanitárních zařízeních s mnoha různými uživateli.
  • Optimální teplota vody pro správné mytí rukou je přednastavená, není nutná individuální regulace.
  • Voda teče jen, pokud je potřeba. To šetří zdroje při spotřebě i využívání energie pro ohřev teplé vody. Díky technologii EcoSmart je úspora vody u těchto baterií podstatná.
  • Elektronická baterie má tvar, který se snadno a účinně čistí. Aby bylo možné vyčistit umyvadlo, lze vodu u baterie zastavit ručně.
  • Kvalita a dlouhá životnost: elektronické baterie Hansgrohe jsou kvalitní značkové výrobky s certifikátem vysoké kvality.
  • Spojení hygieny a designu: čisté formy promění elektronickou baterii v zajímavý a výrazný prvek na umyvadle. Hygienický aspekt se tak spojí s atraktivním designem.

Elektronické baterie pro každé umyvadlo
Bezdotykové umyvadlové baterie s infračervenou elektronikou pro lepší hygienu jsou k dostání se zapojením do sítě nebo na baterii. Odborný instalatér může tyto baterie nainstalovat na jakékoli umyvadlo. U varianty se zapojením do sítě je nutno navíc myslet na elektrickou přípojku.

Elektronická baterie se zapojením do sítě používá zásuvku pod umyvadlem, která je spojena s transformátorem na nízké napětí 6 V (transformátor je součástí dodávky a je umístěn pod umyadlem). Box na baterie pro bateriový provoz se umístí rovněž po umyvadlo a připojí se na baterii. Napájecí baterie vystačí asi na 2 roky správného mytí rukou a poté ji lze vyměnit. Nejenže díky bezdotykovým bateriím Hansgrohe omezíte šíření bakterií, ale navíc budete šetřit vodou. Pokročilá bezdotyková technologie při aktivaci čidla automaticky spouští vodu, takže při mytí rukou nemůže docházet ke kontaminaci. Čidlo nechává vodu téct pouze ve chvíli, kdy je jí zapotřebí. Nedochází tak k nežádoucímu plýtvání. Výsledkem je tedy vyšší hygieničnost, finanční úspora a ochrana životního prostředí. Elektronické baterie značky Hansgrohe můžete vybírat ze sérií Focus, Metris S a PuraVida.

Přijďte se poradit
Bude nám potěšením vás s nimi seznámit v některém našem koupelnovém studiu. Rádi vám poradíme s výběrem, technickým řešením a popřípadě doporučíme i odbornou montážní firmu, která se postará o montáž. Vybírat můžete i v pohodlí vašeho domova mezi nepřeberným množstvím baterií a sanity.