Swipe to the left

Meta je vytyčený cíl každé koupelny

Série Meta od Dornbrachtu přináší řadu nových designových variant povrchů a stylovou rozmanitost pro individuální ztvárnění koupelny.

Meta je vytyčený cíl každé koupelny

Dornbracht opět dokazuje výjimečnou mnohotvárnost úspěšné série armatur Meta. Oblíbenost této série lze charakterizovat dvěma pohledy. První je minimalismus a druhý individualita.

Minimalistická forma byla v průběhu času ještě zdokonalena novými povrchy a umožňuje mnoho individuálních konfigurací nově sestavených kolekcí řady Meta. Projevuje se v nich vytrvalý rozvoj základní myšlenky minimalismu, obohacený o osobitost a individualitu.

Čisté linie základních tvarů

Meta byla odjakživa ztvárněním soudobého minimalismu. Ústředním výrazovým prostředkem této řady je základní geometrický tvar válce, propracovaný do naprosté dokonalosti. Harmonické proporce, plynulé přechody a precizní křivky. To propůjčuje řadě Meta univerzální, funkčně i esteticky nadčasový výraz.

Meta se zaměřuje na to podstatné, a právě to ji činí nadčasově moderní. Základní forma přitom vytváří ideální předpoklady pro individuální ztvárnění koupelnového interiéru – nechává totiž prostor pro další varianty realizace: využití různých barev a povrchů.

Nadčasový design

Nadčasový design série Meta byl ještě vylepšen, výtok je díky vnitřnímu perlátoru ještě štíhlejší. Klasická obsluha s důvěrně známou mechanikou, poskytují vysoký komfort ovládání.

Kvalita povrchů

Povrchy Dornbracht vychází z kombinace technologického know-how, výjimečné ruční práce, použití nejkvalitnějších materiálů, vlastní vyvinuté výrobní postupy, náročné metody zpracování a nekompromisní kontroly kvality. Kouzlo spočívá v posloupnosti jednotlivých kroků při zpracování a také precizní prvotní přípravě povrchů. Výsledkem jsou povrchy s nesrovnatelnou, jedinečnou hloubkou a brilancí, a také sametově půvabná elegance u matných povrchů.

Nové tedy

Nyní můžete získat červené, oranžové a tmavě zelené provedení, které záměrně vytvářejí výrazné akcenty a stávají se poutavými prvky v každé koupelnové architektuře. Puristicky elegantní tmavý chrom zase vytváří atmosféru čistoty a klidu a působí svou jemnou elegancí. Kromě toho je nyní Meta k dispozici také v lineárních a fasetových strukturách: podobně jako nové barevné odstíny, i tato řada navazuje na současné trendy v interiérovém designu a architektuře.

Další varianty

Rozšíření série doplňují další provedení. Štíhlá volně stojící verze nabízí možnost umístit umyvadlo kamkoli v místnosti. Jedno páková baterie pro montáž na stěnu s jednobodovým upevněním rozšiřuje možnosti a tím i možnosti designu v koupelně. Do koupelny pro hosty a malé místnosti jsou zajímavé zejména varianty výrobků s menším vyložením, které umožňují designovou návaznost i mimo hlavní koupelnu.

Minimální tvar a maximální variabilita

Proporce jsou harmonické, přechody plynulé, poloměry přesné. Design baterie se soustředí na základní geometrické tělo baterie a je precizně propracován do posledního detailu. Souhrou různých barev, materiálů a povrchů vytváří série záměrně různé prostorové efekty. Suverénní stylové zlomy, překvapivé kontrasty a nekonvenční kombinace jsou v přímém kontrastu s redukovaným formálním jazykem. Meta tak umožňuje maximální osobní rozvoj a zároveň zachovává své charakteristické rysy bez omezení. Tímto způsobem se vyznačuje zejména estetickou dlouhověkostí.

Baterie je k dispozici ve třech různých verzích:

  • Klasická Meta přesvědčí vyváženým, harmonickým designovým jazykem.
  • Meta Slim s decentní páčkou a minimálními rozměry mezery.
  • Meta Pure se vyznačuje inovativním otočným knoflíkem.

Sérii Meta značky Dornbracht si můžete objednat v koupelnových studiích Ptáček.