Swipe to the left

Koupelna s barvami podzimu

Barva v koupelně může být příjemným osvěžením sterilního bílého povrchu.

Koupelna s barvami podzimu

Zatímco jaro nám nabízí vůni květů, léto nás zahřeje slunečními paprsky, podzim je nejlepším malířem přírody a namíchá rozmanitou paletu barev. Asi neexistuje barva, kterou by podzim na své paletě nenamíchal. Pojďme se inspirovat „Mistrem Podzimem“, buďme chvíli žáky výtvarného umění a zkusme si podle něj vybarvit i část koupelnového interiéru.

Majolika od RAKO

Hned první série nabídne bílou, světle šedou a světle béžovou v sérii MAJOLIKA od firmy RAKO. Základní obkládačky jsou s lehce taženým, jemně stěrkovaným reliéfem. Charakter povrchu i barevná paleta vychází z tradičního stylu. Kromě majolikové dekorace série nabízí květinové a „pruhované“ dekory, které doplňují vícebarevné listely. Můžete si vybrat z několika variant dekorací pro nadčasový, rustikální i moderní interiér, ať už se jedná o koupelnu nebo kuchyni. Na podlahu se jako skvělý doplněk nabízí dlaždice Via, Board či Faro.

Série RUSH

Také druhé série od RAKO obarví vaši koupelnu podzimními barvami. Rektifikované obkládačky Rush o dokonale imitují kovový povrch. Nabídka šesti originálních barev umožňuje vzájemnou kombinaci tmavších, výraznějších odstínů společně s velmi jemnými světlými odstíny. Obkládačky Rush mohou být kombinovány s listelami s květinovým ornamentem nebo s abstraktní listelou.. Jednoduchý kontrast úspěšně „narušuje“ řezaná mozaika dodávaná na síťcei Obklady této série vykazují velké odstínové odchylky (V3), nepravidelnost designu je zcela originální. Hnědá, šedá, zlatohnědá či béžová, to je základ této kolekce.

VISION od Naxosu

Kvalitní a velmi rozmanitá je nabídka italských keramiček. Ty jsou v naší nabídce zastoupeny například firmou Naxos. Barevnost, struktura a hloubka obkladů Naxos je výsledkem neustálého estetického výzkumu a použití nejinovativnějších keramických technologií, které splňují všechny potřeby současného designu. Dokladem je také série VISION. Jde o originální a nezaměnitelný styl kombinovaný s nenapodobitelnými vlastnostmi jemného kameninového porcelánu. Řada VISION je univerzální řešení pro současnou architekturu. Rafinovaná estetika kolekce Vision čerpá inspiraci z kompaktní povahy cementu, je podtržena elegantními barevnými variacemi přírodního kamene a je určena pro stěny a podlahy, vnitřní i venkovní prostředí, v jakémkoli designovém prostředí.

Podobně je na tom i série LUMIERE. Obklady Lumiere se inspirují industriálním stylem typickým pro hlavní města severní Evropy a ladí se sladěnými podlahami, aby odrážely velikost a dynamiku těchto měst. Série zrcadlí eleganci úprav vyvinutých prostřednictvím grafických vzorů reprodukujících textury povrchu. Jestliže chcete nechat ožít svůj interiér velmi odvážnými barvami spíše pastelových odstínů, pak vybírejte ze série PICTURA. Její autoři hledali inspiraci v římském umění.

CLAYS od Marazzi

Kromě mnoha barev spadaného listí nás může inspirovat půda, která nám vydala své dary, má desítky odstínů hnědé, především podle oblasti. Možná se vám vybaví červenohnědá půda, kde se tyčí chmelové štoky, přes černozem až po světlejší hlinitopísčitou půdu, kde se daří vinné révě. Série CLAYS od Marazzi je určena těm, kteří milují kreativitu. V ní se budoucnost snoubí s minulostí, vzhled betonu se snoubí s terakotou a vytváří materiály s příjemným vizuálním i hmatovým dopadem. Na výběr je 5 barev a několik velikostí: povrchy této kolekce nabízejí variabilitu odstínů, detaily a tahy štětcem, které dodávají materiálu jedinečný půvab.

WORKSHOP od Villeroy & Boch

Zemité barvy podzimu se často promítají do industriálního stylu. Dokladem toho je série WORKSHOP od německého výrobce Villeroy & Boch. Tento vzhled přebírá a představuje vlastní osobitý a extravagantní pohled na beton v oblíbeném industriálním stylu pro stěny a podlahy. Dlažba z porcelánové kameniny vilbostone skvěle zdůrazňuje hru kontrastů v jedné barvě - od teplého rezavého vzhledu přes ocelově šedé a antracitové odstíny betonu až po krémové a hnědé prvky.

Nejen zmíněné série obkladů a dlažeb objednáte a zakoupíte v prodejní síti Koupelny Ptáček. Velkou část zboží máme skladem na našich centrálních distribučních místech. Díky tomu jsme schopni je dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi ve velice krátké době od objednání. Vše je k objednání na našich koupelnových studiích a s jeho výběrem vám rádi pomohou naši specialisté. Připraví i návrh koupelny, zajistí i další vybavení, zkrátka se postarají o vás i vaši koupelnu a další části domu.

  • Barvy podzimu 1
  • Barvy podzimu 2
  • Barvy podzimu 3
  • Barvy podzimu 4
  • Barvy podzimu 5