Swipe to the left

Koupelna pro jakýkoli rozpočet

Desítky originálních kolekcí si můžete prohlédnout v našich koupelnových studiích po celé republice.

Koupelna pro jakýkoli rozpočet

Rozhodnutí o nové koupelně nejsou jednoduchá, ale zároveň s námi nemusí být složitá. Poradíme jak s výstavbou nové koupelny či s rekonstrukcí. Samozřejmě, že výběr začíná od finančních možností. „Mám jich dostatek, abych se mohl pustit do rekonstrukce koupelny“, položí si leckdo otázku. Na co si dát pozor při rekonstrukci koupelny jsme vám již poradili. Dnes se zaměříme se na nabídku vybavení a ukážeme vám, že rozpočet nemusí být překážka na cestě k nové koupelně.

Pro snazší orientaci jsme naše zboží rozdělili do několika kolekcí podle rozpočtu:

Jednotlivé kolekce vám přiblížíme, abyste si udělali alespoň malou představu o jednotlivých skupinách výrobků.

Kolekce koupelen Economy jsou cenově dostupné kolekce. Vycházejí z požadavků na nízkonákladové vybavení koupelny, přesto svým vzhledem drží krok s trendy. Pro vás jsme vybrali kolekci Tigo Cloud, kterou tvoří oblíbený patchwork, jemné barevné proužky s 3D efektem doplněné o dřevěnou podlahu. To je levně vytvořená veselá moderní koupelna.

Tigo Cloud

Také v kolekci koupelen Basic nižší střední třída mezi koupelnami, která nabízí účelné a finančně přijatelné vybavení od malých po prostorné koupelny. Tuto cenovou relaci zastupuje série Caen / Cube. Dekor z kolekce má připomínat léty omšelé a zašlé dlaždice s tradičním dekorem. Celou sérii společně tvoří další dekor a obkládačky v zemitých tónech, které opět imitují staré povrchy, na nichž se podepsal zub času. Jejich kombinací vytvoříte útulnou koupelnu, již lze vybavit sanitární keramikou Concept Cube, nabízející širokou řadu produktů.

Kolekce Standard představuje střední třídu koupelnového vybavení. Uspokojí veškeré potřeby pro estetické, kvalitní a komfortní řešení koupelny jak klasického, tak moderního stylu. I v této třídě je z čeho vybírat. Více než 30 ukázkových řešení osloví majitele menších i větších koupelen. Kvalitní výrobky a designové prvky uspokojí téměř každého. Nejoblíbenější z této kolekce je rozhodně kombinace Natural blend a Subway 2.0. Obklady a dlažba Natural Blend to je současný trend vrstvení kamene do vysoce kvalitního, na kontrasty bohatého dekoru. Vzniká efekt přírodního kamene s minerální strukturou a několika vrstvami, které se při rozřezání projevují jako pruhy.

Kolekce Top přináší dokonalé řešení bez kompromisů. Jde o skutečné originály, v nichž se spojily půvab, funkčnost a technická dokonalost. I zde bychom měli dát několik tipů z čeho

vybírat, stejně jako v případě kolekce Design. Ale protože má každý jiný vkus, podívejte se sami na jednotlivé sestavy. My jsme pro vás vybrali kolekci Vero Air / Teknostone. Teknostone v šesti barevných variantách je navržen tak, aby splňoval všechny požadavky na styl, a dokonale zapadal do každé estetické inspirace pomocí svých jednoduchých, ale působivých textur.

Kolekce koupelen Design zosobňuje strohé, čisté linie nebo nevšední dynamické tvary. Moderní design kolekcí je navržený renomovanými architekty a designéry a vyjadřuje individuální styl. Navodit harmonii a klid v duši se pokouší kolekce obkladů a dlažeb Azuma, při jejíž tvorbě posloužilo jako inspirace Japonsko. Aby byla povznášející nálada koupelny dokonalá, musíte do ní vybrat i odpovídající zařízení. Série sanitární keramiky Edition 400 se skříňkou s minimalistickými liniemi a dřevěným povrchem je ideální.

Kolekce koupelen Premium předvede to nejlepší, co nabízejí koupelnové trendy. Jedná se o luxusní sortiment od renomovaných výrobců a světové technické novinky. Například velkoformátové dlaždice Ultra Onici mají vzhled drahého onyxového kamene, který je typický krásným jemným žilkováním, křemičitou strukturou a barvami. Aby bylo docíleno věrné podoby, je každá dlaždice jiná. Díky ultratenké tloušťce lze dlaždice podsvítit LED diodami a dosáhnout tak zajímavého efektu. Industriální prvek zastupuje v koupelně konzolový nábytek, baterie a doplňky v černém kovovém provedení. Nově to nejlepší z Premia najdete i na instagramu.

Ať už jsou vaše finanční možnosti jakékoli, nejlevněji vás vyjde nákup zboží v našich outletech, kde naleznete zboží ve výrazné slevě. Naleznete zde zboží, které bylo vystavené na našich studiích a je tak zánovní, poslední kusy již nevyráběných sérií, a nebo zboží s mírným poškozením. Naši specialisté vám rádi najdou to pravé pro vás.