Swipe to the left

Kompletní koupelnový program pro nízký rozpočet

Velmi přehledný sortiment, snadná montáž, mimořádná kvalita – to je série Duravit No.1.

Kompletní koupelnový program pro nízký rozpočet

Kompletní koupelnová série Duravit No.1 přesvědčí čistým designem, kvalitou a komplexním sortimentem. Od armatur přes keramiku, koupelnový nábytek až po vany. To vše má další přidanou hodnotu, a to skvělý poměr cen a výkon v již základní řadě. Mimořádná kvalita se odráží v doživotní záruce, kterou Duravit, v některých zemích, poskytuje na veškerou keramiku z této série.

Všechny komponenty Duravit No.1 jsou technicky a vizuálně dokonale sladěny a jsou proto vhodné soukromý, ale i veřejný prostor. Vítaná je i jednoduchá a rychlá montáž, která značně usnadní práci. Proto je například veškerý nábytek předem smontován a dodáván plně seřízený. Nábytek lze zakoupit později a snadno sestavit. Kompletní WC sety s odpovídajícím WC sedátkem zjednodušují objednávání, logistiku i zákaznický servis, což je další plus.

Sofistikovaný keramický program

Obdélníkovým základním tvarem a úzkou boční hranou umyvadel vzniká velká vnitřní mycí plocha s komfortní plochou pro baterii. K tomu můžeme dodat volitelný sloup nebo polosloup, popřípadě skříňky pod umyvadlo. Součástí sortimentu je také elegantní vestavné umyvadlo.

V řadě klozetů Duravit No.1 se výrobce designových koupelen spoléhá na úspěšně zavedenou technologii splachování Duravit Rimless® – od závěsných klozetů až po stojící kombi klozety – které zaručují optimální výsledky splachování a obzvláště snadno a pohodlně se čistí. V programu je dokonce závěsné WC pro děti. Závěsné WC sety jsou dodány včetně odpovídajícího WC sedátka se sklápěcí automatikou. Nabídku doplňují bidety a pisoáry.

Praktický nábytek

Velmi malý přesah umyvadla přes umyvadlovou skříňku podtrhuje jasnost a modernost designu Duravit No.1. Zapuštěná rukojeť, která je „bezešvě“ integrována do čelních částí, zaručuje rychlé čištění a je příjemná na dotek. Nábytek je dostupný v barvě bílá matná nebo grafit matná, skříňky pod umývátka (450 a 500 mm) jsou dostupné s dvířky a k umyvadlům (550, 600, 650 a 800 mm) je na výběr skříňka s jednou zásuvkou, na přání s přídavnou, praktickou, vnitřní zásuvkou. Skříňky pod umyvadlo byly navrženy tak, aby je bylo možné v několika jednoduchých krocích snadno sestavit i dodatečně. Polovysoká skříň rozšiřuje nabídku úložného prostoru. Zrcadla a zrcadlové skříňky disponují energeticky úsporným LED osvětlením s dlouhou životností i dalšími promyšlenými detaily. Veškerý nábytek je dodáván předem smontovaný a přímo Duravitem plně seřízený, takže konečná montáž může být provedena snadno a rychle.

Univerzální armatury

Harmonicky vyváženým designem nadchne cenově výhodný program armatur Duravit No.1. Rukojeť směřující dynamicky vzhůru se pohodlně drží a podtrhuje vzhled. Armatury přesvědčí svojí kvalitou a funkčností s odolnými keramickými kartušemi a decentně integrovaným usměrňovačem proudu. Umyvadlové armatury Duravit No.1 jsou volitelně k dispozici s funkcemi FreshStart (energeticky úsporný start se studenou vodou) nebo MinusFlow (omezení průtoku na 3,5 l/min) a lze je také výborně kombinovat s mnoha dalšími sériemi.

Komfortní vany

Další novinkou v tomto cenovém segmentu je trapézová vestavná vana ze sanitárního akrylátu, která je dostupná ve třech velikostech, volitelně do pravého či levého rohu. I při malých půdorysech umožňuje luxusní zážitek z koupání s poměrně malým objemem náplně - v závislosti na velikosti vany se vedle sebe vejdou i dvě osoby. Tento sortiment doplňují také obdélníkové vestavné vany ve všech běžných rozměrech. Model 1800 x 800 mm je k dispozici ve dvou variantách - jako dvoumístný nebo jako jednomístný model s velkou plochou pro sprchování ve stoje. Hloubka vany 40 respektive 46 cm zaručuje vysoký komfort sezení a ležení, který může být umocněn volitelnou funkcí vířivky s uklidňujícím masážním efektem. Bezpečnost při vlézání ještě zvyšují vanové úchyty, které jsou po objednání instalovány již z výroby.

Plánujete-li výstavbu či rekonstrukci koupelny, můžeme vám být spolehlivým partnerem. Dle přání zpracujeme grafický návrh, zakoupené zboží dopravíme na místo určení a máme připravené i další služby. Přesvědčte se o tom a domluvte si schůzku v našem koupelnovém studiu.


  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1
  • Duravit No.1