Swipe to the left

Nový tištěný katalog koupelen pro rok 2021

Do světa moderních koupelen vás zavede nový katalog koupelen Ptáček.

Nový tištěný katalog koupelen pro rok 2021

S novým rokem vám přinášíme na 460 stranách nového katalogu „Koupelny Ptáček“, mnoho inspirací a ověřených variant koupelnových realizací. Můžete si v elektronické i tištěné formě prohlédnout to nejlepší z našich kolekcí koupelen a širokého sortimentu doplňků, obkladů, sanitární keramiky a mnoho dalšího.

V první části najdete vzorová řešení koupelen v nejrůznějších designových i cenových úrovních, a to v podobě, jak je můžete fyzicky vidět v našich koupelnových studiích.

Druhá část je věnována výběru z naší široké nabídky koupelnového sortimentu. Výběr je členěn podle tematických skupin. Stejně tak inspirativní je prezentace jednotlivých výrobců. I zde naleznete mnoho novinek předních koupelnových dodavatelů.

Nový katalog je pomůckou a inspirací pro všechny, kteří uvažují o nové koupelně, nebo plánují rekonstrukci té stávající.

Katalog je jistě obsáhlý a velmi inspirativní. Jde ale jen o pomůcku a pravděpodobně první krok, který by vás měl následně přivést do našich studií koupelen, kde si řadu výrobků můžete prohlédnout a „osahat“. V koupelnových studiích Ptáček jsou vám také k dispozici naši specialisté, kteří vám poskytnou potřebnou radu a široké spektrum služeb.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že společně vytvoříme koupelnu, ve které se žije.