Swipe to the left

Designový, elektrický či barevný koupelnový radiátor

Nový katalog koupelnových radiátorů Concept vám pomůže s výběrem.

Designový, elektrický či barevný koupelnový radiátor

Ozdobný zdroj tepla
Při plánování vaší koupelny bude jedním z prvků i koupelnový radiátor. Rozhodně nejde jen o vytápění, ale i o sušení vlhkých ručníků, oděvů či dalších textilií. Koupelnové těleso by mělo být možné použít i mimo topnou sezónu tak, aby byl ve vaší koupelně zaručen komfort a tepelná pohoda po celý rok. Také je důležité, aby koupelnové těleso ladilo s designem celé koupelny.

Je z čeho vybírat
Naše firma spolupracuje s renovovanými tuzemskými i zahraničními výrobci a společně pro vás vybíráme radiátory, které se stávají součástí privátní značky Concept. Nyní rozšiřujeme nabídku tak, aby byly zastoupeny nejčastěji prodávané rozměry, tradiční ale i nové designy. Pro lepší přehled vznikl nový katalog „Koupelnové radiátory Concept“, a to jak v tištěné, tak elektronické podobě. Rozdělen je do jednotlivých konstrukčně technických sérií a měl by poskytnout dostatečnou podporu pro řešení většiny koupelen, předsíní, chodeb, WC, kuchyňských koutů, posiloven i dalších prostor, které budou osazeny těmito radiátory.

Concept 100
Koupelnová otopná tělesa Concept 100 splňují náročné technické a designové požadavky dnešní doby. Jsou nabízena v provedení KTK s rovnými trubkami nebo v provedení KTO s trubkami oblými se standardním připojením. Obě varianty těles jsou k dispozici také s připojením spodním středovým KTKM (KTOM). Tělesa Concept 100 lze použít pro otopné soustavy se samotížným nebo nuceným oběhem o maximální teplotě teplonosné látky 110°C a maximálním přetlaku 1,0 MPa. Tělesa lze osadit také topnými elektrickými tyčemi pro zajištění kombinovaného provozu i mimo topnou sezónu. Elektrické koupelnové radiátory Concept 100, , jejíchž součástí je zabudovaná topná tyč a naplnění topným médiem, dodáváme ve třech šířkách, a to 400, 500, 600 mm a výškách 800, 900, 1 200, 1500, 1800 mm. Součástí balení je zabudovaná topná tyč.

Concept 150
Koupelnový radiátor Concept 150 je topné těleso v provedení chrom. Jednoduchý design s praktickými mezerami na sušení ručníků je dobrým doplňkem do každé koupelny. K dispozici je provedení se středovým připojením nebo řešení určené pro elektrický provoz. Radiátory se středovým připojením jsou k dispozici v šířkách 450, 500, 600, 750 mm a různých výškách 900, 1000, 1200, 1500, 1400, 1600, 1800 mm.

Concept 200
V sérii Concept 200 jsou elegantní vertikální tělesa, jejichž vybrané modely je možno použít nejen v koupelně, ale také jako prostorový předěl topné stěny či jako plně funkční architektonický prvek s decentní a nenápadnou konstrukcí připojení do kteréhokoliv interiéru. Vyznačují se subtilními žebry v zaoblených sběrnicích. Mají střídmý tvar a kvalitní zpracování. Čisté linie umožňují snadný úklid a tím i hygienicky čisté prostředí. U těchto radiátorů vás překvapí měkké teplo sálající z hladkých profilů. Koupelnové radiátory Concept 200 jsou dodávány v designových řadách VIOLA, FLUTE, LYRA, TUBE, TUBE EXTRA, WAWE a CUBE. Popisovat jednotlivé řady by nebylo rozhodně tak přínosné, jako když se na jednotlivá provedení podíváte, ať už na obrázku, nebo na některé naší pobočce. Přesto zde poskytujeme malou ochutnávku.

Concept 200 Wave
Koupelnový radiátor Concept 200 Wave se vyznačuje komfortem a elegancí. Designové vertikální těleso, které je možné použít nejen v koupelně, ale také jako prostorový plně funkční architektonický prvek s decentní a nenápadnou konstrukcí. Jednoduchý a stylový design, který byl zpracován z ocelových trubek 20mm a ocelových profilů D30 x 35 mm. Hodí se k pro teplovodní nebo kombinované vytápění, popřípadě pouze k čistě elektrickému provozu. K dispozici je několik provedení a barev, a to chrom, antracite, bílá alpine či černá lesk. Vystouplé trubky poskytují praktické zavěšení ručníků či jiných textilií. Počet trubek v závislosti na výšce radiátoru: 24+2, 32+2, 38+2.

Concept 200 Cube
Také koupelnový radiátor Concept Cube 200 má co nabídnout. Prvořadě vás osloví svým čistým elegantním designem. Je také velice praktický. Větší vzdálenost mezi vodorovnými trubkami stejně jako konzole umístěné na krajních svislých trubkách umožňují pohodlné zavěšení ručníků v jakékoliv výšce radiátoru. Geometrický design z ocelových čtvercových trubek se skvěle hodí do každé moderní koupelny. Stylově čistý a moderní vzhled tvoří, jak naznačuje název, ocelové trubky čtvercového průřezu, dokonale svařené bez viditelných svarových spojů. Svislé sběrné trubky mají průřez 30 x 30 mm, vodorovné trubky 25 x 25 mm, rozteč vodorovných trubek 85 mm. Přidanou hodnotou je vysoce kvalitní chromovaný povrch, podtržený 5-ti letou zárukou. V balení naleznete i montážní sadu včetně kovových konzolí čtvercového průřezu, odvzdušňovací ventil a „záslepky“.

Elektrické radiátory Concept
Elektrické radiátory jsou zcela nezávislé na otopné soustavě a používají se tam, kde není možné jejich napojení na zdroj tepla – doporučujeme je využít při rekonstrukcích bytových jader nebo jako příležitostné topidlo v rekreačních objektech. Tělesa jsou v provedení s trubkami rovnými KTKE nebo v provedení s trubkami oblými KTOE. Jedná se o zkompletované těleso, které je osazeno nerezovou topnou tyčí a naplněno speciální nemrznoucí směsí s bodem tuhnutí – 5°C. Topná tyč má vinutou šňůru, která není zakončená vidlicí, je osazena tepelnou pojistkou nastavenou na teplotu 85°C. Tato elektrická topná tělesa se v základní verzi připojují na pevný elektrický rozvod přívodním kabelem do instalační krabice nebo lze využít upravený přívodní kabel pro připojení do síťové zásuvky. V tomto případě je však nutno objednat příslušenství v závislosti na požadovaném komfortu obsluhy a hospodárnosti provozu a namontovat ho na přívodní kabel. Velmi časté je zapojení přes vidlici VS zapojení do regulačních termostatů teploty v místnosti CONCEPT TZ33 nebo TZT63. Pokud jde o elektrické koupelnové radiátory Concept 150 dodáváme je ve třech šířkách 400, 500, 600 mm a výškách 800, 900, 1 200, 1500, 1800 mm. Součástí balení je zabudovaná topná tyč s programovatelným inteligentním termostatem, udržujícím teplotu v místnosti na požadované hodnotě. Další nespornou výhodou těchto radiátorů je možnost dálkového ovládání pomocí smartphonu, detekce přítomnosti osob, detekce otevřeného okna či nastavení týdenního programu.

Privátní značka Concept nabízí i bohaté příslušenství, jako jsou termostatické regulační ventily, rohové ventily, termostatické hlavice a samozřejmě topné tyče. Právě pro vaše pohodlí poslouží i zásuvkové pokojové termostaty. Elektrické topné tyče Concept nabízíme v provedení s vinutou přívodní šňůrou v bíle barvě zakončenou vidlicí pro zapojení do zásuvky. Tyče jsou dodávány v širokém rozpětí výkonu od 100 W až po 1500 W. Druhou variantou v nabídce Concept jsou topné tyče s termostatem. Tyto tyče jsou dodávány ve dvou barevných provedeních – bílá a nerez a ve výkonech 100 W až 1000 W. Radiátory Concept se mohou stát i plnohodnotnou součástí vaší chytré domácnosti.

Nevíte si rady s výběrem toho správného radiátoru? Rádi vám pomohou koupelnoví specialisté. Domluvte si schůzku v kterémkoli koupelnovém studiu a budou se věnovat pouze vám a vaší budoucí koupelně.

  • Radiatory-Concept_1
  • Radiatory-Concept_2
  • Radiatory-Concept_3
  • Radiatory-Concept_4

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Concept_koupelnove_radiatory PDF 3.81 MB