Swipe to the left

Jarní koupelna a proč by měla být plná barev

Vyzkoušejte nové trendy v oblasti barev, vzorů i designů.

Jarní koupelna a proč by měla být plná barev

S jarem přichází v přírodě nový začátek, a protože koupelna je jedním z nejdůležitějších míst v našem domě, je tu možná také ideální čas na oživení tohoto našeho prostoru. Proč tedy nevyzkoušet nějaké nové trendy barev a designů, které vás budou inspirovat a přinutí vás se cítit čerstvě a osvěženě?

V dnešní době je na trhu nepřeberné množství koupelnových obkladů a dlažeb. Na trhu jsou k dispozici různé série, barevné variace, které umožňují vytvořit působivý designový prvek. Pak nebude koupelna fádní, strohá, neveselá, usedlá. Nyní máte možnost vyniknout, nebojte se experimentovat.

Jednou z těchto sérií je Eclettica od společnosti Marazzi. Tyto obklady mají výrazný 3D efekt a jsou k dispozici v široké škále barev, které vám umožní vytvořit úžasný vizuální efekt v koupelně. Přímo vybízejí aby byly ozvláštněním koupelny. Stačí několik dlaždic, aby vznikl nový sokl, byla obložena vana, přibyl nový proužek, změnila se část stěny. Nejde však o design, který by se hodil kamkoli a zvláště ne v širším použití, Může jím byt vyložena nika, část vestavěné police či její okraj.

Podobné nápady se mohou realizovat i v případě jiných dlažeb, které ozdobí koupelnu do jarních barev. Můžeme doporučit například dlažby z série TIMELESS od společnosti Naxos Ceramica. Tyto dlažby mají elegantní a luxusní vzhled a jsou k dispozici v různých odstínech, což vám umožní vybrat si tu pravou barvu pro vaši koupelnu. Díky této sérii se vaše koupelna stane stylovým a moderním prostorem, který bude odrážet váš osobní vkus. I v této sérii najdete různé velikosti, které ozřejmí, doplní nebo zvýrazní vaší koupelnu.

A co takhle zahrnout do vaší koupelny i trochu přírody, zvláště pokud máte rádi doma i část přírody. Urban Jungle od společnosti Villeroy & Boch vám umožní přidat do vaší koupelny přírodní prvky v podobě zelených rostlin a květin. Zkuste experimentovat, jak asi působí spojení dřeva s barvami přírody, nebo přímo dekorem z džungle? Rostlinný motiv, působící na stěně jako designová tapeta, která pak zvlášť vynikne ve spojení s dřevěným dekorem koupelnového nábytku. Propojení imitace dřevěného povrchu se zelení pralesa, nabízí velmi zajímavý designový počin. Zajímavým doplňkem může být i barevná sanitární keramika. Tato série je k dispozici v různých velikostech a barvách, a tak si můžete vybrat tu nejlepší pro vás.

Vytvoření působivého designu v koupelně je dnes mnohem snazší, než si myslíte. Stačí vybrat některou z výše zmíněných sérií a vytvořit si koupelnu, která vás bude inspirovat a bude odrážet váš osobní vkus. A když k tomu přidáte trochu jarních barev, vytvoříte si prostor, ve kterém se budete cítit osvěženě a šťastně. Přijďte se inspirovat do našich koupelnových studií.