Swipe to the left

Imola Azuma - japonská inspirace

Velké formáty dlažby budou ozdobou koupelny i kuchyně.

Imola Azuma - japonská inspirace

Východní inspirace
Novinka z produkce italské keramičky Imola Ceramica nese název Imola Azuma. Jak uvádí výrobce, Azuma vychází z filozofie inspirované Japonskem s jedinečnou koncepcí prostoru a obytného designu. Azuma vyniká navíc na dotek příjemnou reliéfní matnou strukturou.

Možnost volby
Nová série s ojedinělým moderním vzhledem se vyrábí v pěti různých barvách a osmi formátech. Ty umožňují množství kombinací a možností návrhů jedinečných podlah a obkladů stěn. Série dále obsahuje mozaiky, vyjímající se převážně na schodištích a podestách. Imola přichází v rámci série Azuma i s velkým formátem, a to 120 x 260 cm, což umožní minimum spár ve Vášem výsledném projektu. Tento velkoformátový prvek nalezne využití nejen v soukromých residencích, ale především ve společenských a komerčních prostorách. Formát je však vyráběn zakázkově.

Velké formáty
Podle architektů jsou velkoformátové dlaždice ideální v obytných prostorech se zvýšeným provozem, jako jsou kuchyně a koupelny. Použitím větších formátů Vám pomůže při vytváření otevřeného či pocitově většího prostoru. Obecně nevzniká tolik spár a tím pádem je i méně vizuálního přerušení daného prostoru. Obdélníkové tvary jsou navíc opticky mnohem zajímavější než tvary čtvercové. Eliminací spár se navíc zvyšuje hygienický komfort, protože právě ve spárách se drží nejvíce nečistot. Další nespornou výhodou je, že především tenké dlaždice o tloušťce do 5 mm jsou vhodné pro nalepení na původní podlahu, což je velká deviza při rekonstrukcích.

Bohatá nabídka
Kromě nabídky výběru dlažby Imola Azuma, kterou pro Vás máme skladem ve vybraných odstínech a v preferovaných formátech 30 x 60, 60 x 60 a 120 x 60 cm, Vám nabídneme i celou řadu doplňkových služeb. Říká se: "Dobrá rada nad zlato, či každá rada drahá", ale to u nás neplatí! Poradenství Vám rádi poskytneme zdarma. Neváhejte a domluvte si nezávaznou konzultaci Vašeho projektu v některém našem koupelnovém studiu. 3D vizualizace budoucích prostor, doprava zdarma, profesionální servis a další benefity můžete čerpat ze vzájemné spolupráce s námi. Vyzkoušejte to sami, stačí udělat první krok.

  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace
  • Imola Azuma - japonská inspirace

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Imola Azuma katalog PDF 7.75 MB