Swipe to the left

Ideal Standard Tesi, přirozeně krásná

Nová ucelená kolekce koupelen Tesi, českého výrobce sanitární keramiky společnosti Ideal Standard nyní v naší síti Koupelny Ptáček.

Ideal Standard Tesi, přirozeně krásná

V jednoduchosti je krása
Nová kolekce Ideal Standard Tesi byla navržena uznávaným britským designerem Robertem Levienem. Výrazné oblé křivky sanitární keramiky kontrastují s moderními tvary koupelnového nábytku a vytváří tak kolekci, která vás nadchne svým čistým designem a potěší cenovou dostupností.

Komplexnost i variabilita
Ideálně kombinujte keramiku Tesi s vodovodními bateriemi Tesi. Klasická prostorná umyvadla ve variantách 55, 60, 65 a 70 cm nebo nábytková umyvadla o šířce 60, 80 a 100 cm doplňují stojánkové umyvadlové baterie ve Standard, Piccolo nebo Grande provedení s výškou vodovodní baterie 124, 159 respektive 212 mm, nebo armatura vhodná pro nábytková umyvadla a instalace na desku baterie s vysokým vývodem o výšce 301 mm. Nabídku umyvadlových baterií Tesi uzavírá baterie s otočným vývodem a odtokovou garniturou.

Kombinace je možná i napříč dalšími sériemi Ideal Standard, umyvadlové skříňky Tesi jsou kompatibilní s nábytkovými umyvadly kolekcí: Connect Air, Tesi, Tonic II, Tempo, Softmood a Strada. Umyvadlové skříňky jsou dodávány v jedno a dvou zásuvkovém provedení, v šířkách nábytkových umyvadel Tesi, tedy 60, 80 a 100 cm a 4 barvených provedeních. Základní bílou, která je vhodná pro všechny typy obkladů a dlažeb, doplňuje imitace dřeva a jemná šedá a modrošedá barevná varianta. Nabídku koupelnového nábytku doplňuje vysoká skříňka (170 cm) a závěsná skříňka (120 cm), které lze kombinovat například se zrcadly Tempo a Strada. Obě skříňky jsou reversibilní (oboustranně instalovatelné) a stejně jako skříňky pod umyvadlo vybaveny SoftClose zavíracím mechanismem.

Dvojici závěsného bidetu a bidetové baterie doplňuje celá paleta toalet. Klasický kombi klozet s AquaBlade® technologií (Technologie splachování, kdy dochází ke 100% oplachu mísy pod oplachovým kanálkem, eliminuje stříkání vody z mísy a je překvapivě tichá.) doplňují 3 varianty závěsné toalety. Závěsný klozet, nebo verze s inovativní AquaBlade® technologií či zcela nový bezokrajový klozet s RIMLESS (Technologie splachování a konstrukce mísy bez horního splachovacího kruhu zajišťující minimum míst pro výskyt bakterií pro maximální čistotu vaší toalety.), lze instalovat na běžné typy podomítkových modulů s nádržkou minimálně 4,5 litrů.

Váš sprchový kout a vanu doplní klasická nástěnná či podomítková sprchová či vanová baterie Tesi. Sprchové vaničky a koupací vany můžete vybírat ze série Strada nebo Connect, která nabízí i možnost sprchové zástěny, či s vanami a sprchovými kouty Concept.

Koupelnové inspirace
Více inspirace naleznete v našich koupelnových studiích Ptáček nebo na našem blogu. Využijte našich profesionálních služeb, rádi vám zboží dovezeme až na určené místo a v případě vašeho zájmu doporučíme vhodnou realizační firmu. Udělejte první krok k vaší nové koupelně a sjednejte si schůzku s naším specialistou.

  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné
  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné
  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné
  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné
  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné
  • Ideal Standard - Tesi, přirozené krásné

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - baterie Ideal Standard Tesi PDF 2.01 MB
Ceník - sanitární keramika a nábytek Tesi PDF 698.86 KB