Swipe to the left

HÜPPE Select+ přináší nový přístup

Všestranné doplňkové vybavení řady HÜPPE Select+ přináší inspiraci až do nejmenšího detailu.

HÜPPE Select+ přináší nový přístup

Kdo se domnívá, že sprchový kout nelze vylepšovat a zdokonalovat, toho přesvědčí následující výrobky od německého výrobce HÜPPE. Sprchový kout není pouze zástěnou pro sprchování ale vlastním ekosystémem. Sprchování zasluhuje komfort a ten můžeme získat díky řadě novinek, které společnost HÜPPE představila odborné veřejnosti na letošním mezinárodním veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem.

Select+ sprchové zástěny

Sprchové zástěny HÜPPE Select+ jsou k dostání s čirým sklem (z jednovrstvého bezpečnostního skla ESG) s volitelnou úpravou Anti-Plaque (technologie zajišťující snadno čistitelnou a vodoodpudivou vlastnost povrchu skel). Profily je možné dodat v barvě stříbrná matná nebo v trendovém provedení Black Edition. K dostání jsou provedení Walk-In samostatně stojící boční zástěny o tloušťce 6/8 anebo v 10 mm provedení, a dále posuvné dveře s pevným segmentem pro Walk-In. To vše v šesti různých provedeních do šířky 1400 mm.

HÜPPE Select+ Organizér

První v řadě z kolekce doplňků je zde organizér HÜPPE Select+, který se upevňuje na HÜPPE Select+ stěnovou lištu pomocí kanálkového systému. Instaluje se snadno a rychle bez vrtání do skla či obkladů a dlažeb. Zároveň umožňuje variabilitu v nastavení, výšce a poloze. Snadno se čistí, díky jednoduchému designu s rovnými plochami.

HÜPPE Select+ Drybox

Součástí organizéru je „Drybox“, který spolehlivě ochrání před vodními kapkami například brýle, mohou v něm být uloženy také potřeby pro holení a podobně. Výrobce zaručuje, že k újmě nepřijdou ani cenné předměty, které box ve sprchovém prostoru ochrání před vlhkostí.

HÜPPE Select+ Tablet

Velkému zájmu se těší i Select+ Tablet. Pod tímto názvem nehledejte elektroniku, ale praktickou pomůcku – poličku pro odložení sprchového gelu, šampónu nebo jiných potřeb.

HÜPPE Select+ Stěrka

Velmi praktická pomůcka, která je přímo určena k čistění sprchových koutů HÜPPE. Tenká, ale dobře uchopitelná stěrka vyrobená z kvalitního kovu. Díky praktickému držáku ji můžete zavěsit přímo ve sprchovém koutu.

HÜPPE Select+ Zrcadlo

Velmi praktickým pomocníkem se vám stane zrcadlo, které může být součástí sprchového koutu. Poskytuje velkou plochu a uživatelské pohodlí. Přizpůsobí se vám pomocí otočného ramena. Díky němu bude holení ve sprše jednoduché a zábavné.

HÜPPE Select+ Shelf

Oblíbené jsou i poličky HÜPPE Select+ Shelf a HÜPPE Select+ Board s integrovaným držákem na ručníky. Upevňují se na sklo boční stěny patentovaným upínacím systémem HÜPPE, aniž by bylo nutné sklo vrtat nebo na něj lepit. Pomocí HÜPPE Select+ Board lze univerzálně dovybavit všechny samostatně stojící boční stěny s tloušťkou skla 6/8 mm. Také HÜPPE Select+ Shelf „2 v 1“ poskytuje prostor pro ručník a současně i odkládání sprchové kosmetiky. Polička HÜPPE Select+ Shelf je z vnitřní strany zapuštěná, což usnadňuje čištění skla po sprchování.

HÜPPE Shower seat

Velmi významnou novinkou je sedátko HÜPPE Shower Seat o velikosti „L“ nebo „S“. Je vyrobeno z velmi pevného materiálu s nosností do 120 kg. Nespornou výhodou sedátka je odolnost vůči úderům a nárazům i samotné vodě. Samozřejmě je vhodné jej použít přímo ve sprchovém prostoru. Tím odpadá starost s leckdy problematickou montáží sedátek nejenom pro osoby se sníženou pohyblivost ale i děti.

Profesionální přístup
V neposlední řadě je to především profesionální přístup společnosti HÜPPE , který je jasným argumentem, proč zvolit právě toto řešení. Další informace o produktech HÜPPE a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s Vaší koupelnou. Je to snadné. Udělejte první krok a sjednejte si nezávaznou schůzku s naším specialistou.

  • HÜPPE Select+ přináší nový přístup
  • HÜPPE Select+ přináší nový přístup
  • HÜPPE Select+ přináší nový přístup
  • HÜPPE Select+ Organizer
  • HÜPPE Select+
  • HÜPPE Select+ Stěrka
  • HÜPPE Select+ Tablet
  • HÜPPE Select+ Mirror
  • HÜPPE Select+
  • HÜPPE Select+
  • HÜPPE Shower seat
  • HÜPPE Select+ přináší nový přístup
  • HÜPPE Select+ přináší nový přístup

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Přehledový katalog novinek HÜPPE Select+ PDF 2.30 MB