Swipe to the left

HÜPPE & Concept

Ve spolupráci se společností Hüppe, předním evropským výrobcem sprchových zástěn, jsme akualizovali design sérií Concept 50, Concept 100, Concept 300 a speciální bezrámové série GOLF.

HÜPPE & Concept

Sprchové kouty Concept 50 jsou z čirého skla o tloušťce 4 mm a jsou zasazeny do hliníkových profilů s lesklým stříbrným povrchem. Tichý a hladký chod je zajištěn kolečkovými pojezdy. Sprchové kouty Concept 50 dodáváme v ochranném obalu a rozmontovaném stavu.

Sprchové kouty Concept 100 jsou vyrobeny z eloxovaných hliníkových profilů s chromovými detaily. Bílá barva je nanášena práškovou technologií, která zaručuje vysokou odolnost a stálost. Výplň je z jednovrstvého bezpečnostního skla s úpravou NON-PLAQUE ve standardním provedení. Tato úprava umožňuje snadnější údržbu a je stálá bez nutnosti obnovování.

Sprchové zástěny Concept 300 se vyznačují bezrámovou konstrukcí, elegantními panty, madly a kotvícími profily, které jsou vyrobeny z hliníku (chromový lesk). Zástěny jsou dodávány v provedení - čiré sklo o tloušťce 6 mm s povrchovou úpravou ANTI-PLAQUE. Panty jsou vybaveny speciální zvedací funkcí, která usnadňuje otevírání.

Sprchové zástěny GOLF jsou nejvyšší řadou sprchových koutů firmou Hüppe, které jsou dostupné pouze v distribuční síti koupelen Ptáček. Jedná se o produkt, který se zaměřuje zdarma na míru po obložení koupelny. Design těchto výrobků neruší žádné lišty a rámy.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Zástěny CONCEPT PDF 1.14 MB