Swipe to the left

GROHE Red - vařící voda bez čekání

Existuje mnoho oblíbenějších činností, než stát zbytečně dlouho čekat než se uvaří voda do horkých nápojů.

GROHE Red - vařící voda bez čekání

Pokud trávíte více času v kuchyni a je jedno, zda jste hospodyňka nebo kuchařka v menší provozovně, určitě oceníte skvělého pomocníka ze společnosti GROHE. Jmenuje se GROHE Red.

Za horkým pramenem nemusíme nutně do lázní
Zamyslete se nad tím, kolikrát denně potřebujete vařící vodu, a kolik času strávíte čekáním na to, až se voda začne vařit. Čas a energii můžeme ušetřit díky GROHE Red. Technologie, pečlivě navržena do posledního detailu s ohledem na praktičnost, udržitelnost a bezpečnost, obsahuje řadu inteligentních a nenahraditelných funkcí.

Spolehlivý systém, poskytující vařící vodu přímo z kohoutku, je bezpečný a především rychlý. Pod elegantní kuchyňskou baterií GROHE Red se ukrývá energeticky efektivní titanový bojler, který pracuje skutečně jen tehdy, kdy to budete potřebovat. Nejde o složitou ani místo zabírající technologii. Vše se pohodlně vejde pod běžný dřez.

Bojler s titanovým srdcem
Kompaktní a moderní bojler GROHE Red je k dispozici ve dvou velikostech a elegantně zapadne na určené místo. Nebude tak zabírat drahocenné místo na kuchyňské lince. Uvnitř bojleru se nachází sofistikovaná a nadčasová technologie. Odolné titanové srdce činí bojler mimořádně odolným vůči korozi a usazování vodního kamene, což zaručuje dokonalý výkon po celou dobu životnosti. Na rozdíl od většiny jiných bojlerů, vyrobených z nerezové oceli nebo mědi, GROHE Red rozhodně nedodá vodě nepříjemnou kovovou pachuť.

V závislosti na velikosti bojleru dokáže systém GROHE Red poskytnout 3 nebo 5,5 litrů vařící vody najednou. Velikost M poskytne až 3 litry vařící vody, přičemž je vysoký pouze 37 cm. Jeho větší „bratříček“ velikosti L dodá najednou až 5,5 litrů vařící vody a je vysoký 49 cm. Oba bojlery mají jednotný průměr 21 cm.

Voda stále vařící
Lze mít neustále připravenou vodu o teplotě okolo 100 °C a při tom šetřit elektrikou? Odpověď zní ano. Ve srovnání s tím, kolik elektrické energie spotřebuje varná konvice nebo deska, ušetří systém GROHE Red spoustu elektrické energie. Nemluvě o tom, že konvici pouštíte leckdy opakovaně a zase musíte na vodu čekat.

GROHE Red má navíc i další praktické funkce. Například jde o plnění hrnců, jejímž prostřednictvím můžete napustit až 3 litry vařící vody najednou. To oceníte třeba při vaření příloh, ohřevu uzenin, ale i v jakékoliv jiné situaci, kdy budete potřebovat hodně vařící vody najednou.

Pokud je Vaše kuchyň napojena pouze na přípojku studené vody, můžete bojler GROHE Red využít k jejímu ohřevu. Jakmile je bojler připojen ke směšovacímu ventilu, dochází k míchání studené a teplé vody z bojleru úplně stejným způsobem, jako byste baterii připojili k přívodu studené i teplé vody. Díky instalaci směšovacích ventilů Coldfill (umožní smíšení studené vody z řádu s vařící vodou z bojleru, což ocení zejména majitelé nemovitostí, kde je příliš dlouhý rozvod) nebo Hotfill (umožní instalaci pouze na rozvod studené vody, teplou vodu tak získáte i v místech, kde doposud nebyla bez nutnosti stavebních úprav a instalace nových rozvoodů od zdroje TUV) už nebudete potřebovat průtokový ohřívač vody.

Voda jako z lesního pramene
Systém GROHE Red je vybaven vysoce výkonnými vodními filtry. Ty používají jedinečný pětistupňový filtrační proces pro zachycení i těch nejdrobnějších nežádoucích částic z kohoutkové vody, avšak zároveň ve vodě zanechávají důležité, zdraví prospěšné minerály. Velmi důležitou funkcí je zbavení vody vodního kamene, což významně prodlužuje životnost bojleru a garantuje jeho vysoký výkon.

Krása a elegance baterie
Exkluzivní design je pro společnost GROHE samozřejmostí. Baterie GROHE Red představují dokonalou symbiózu formy a funkce. Aby baterie ladila se zbytkem kuchyně, máte na výběr z z několika nadčasových a elegantních variant – s výpustí ve tvaru písmene L, C nebo U – a ve dvou povrchových úpravách. Jestliže již máte v kuchyni vlastní baterii, kterou nechcete měnit, je zde také řešení. Nese název GROHE Red Mono. Samostatná vodovodní baterie systému Mono je menší, dokonale zapadne vedle vaší stávající baterie a poskytuje pouze vařící vodu. K dispozici je se dvěma elegantními variantami výpusti.

Bezpečnost pro děti i dospělé
Vařící voda je nebezpečná pro všechny živé organismy. Proto vodovodní baterie obsahují dětský zámek a speciální technologie, které eliminují riziko popálení. Nehrozí ani opaření vodou stříkající kolem – výpusť baterie GROHE Red obsahuje patentovaný perlátor, který se stará o soustředěný a plynule tekoucí proud bez nevyžádaného odstřikování.

Ještě nejste rozhodnuti?
Je zde několik případů praktického využití, například blanšírování zeleniny. Jde o nejlepší způsob přípravy pro zachování její barvy a důležitých živin. Rychlá příprava čaje, kávy či dalších horkých nápojů. Díky systému GROHE Red budou například těstoviny připraveny dříve, a to než řeknete „al dente“. Čas ušetříte i při vaření brambor, ohřívání knedlíků na páře a přípravě či ohřevu dalších příloh či jídel. S baterií GROHE Red můžete vždy napustit přesně tolik vody, kolik potřebujete, takže ušetříte vodu a snížíte spotřebu energie. Filtrovaná voda zahřátá na 100 °C poskytuje dokonalý chuťový zážitek, budete mít pořádek na pracovní kuchyňské desce, kde ušetříte cenný pracovní prostor o varnou konvici. V neposlední řadě, pokud svůj systém GROHE Red zaregistrujete na stránce výrobce, získáte uvítací balíček, jehož součástí je kniha receptů a termoska GROHE Red včetně sítka na čaj. Také získáte rok záruky navíc. Pozor tato nabídka je časově omezena!

Všechny tyto výhody a spoustu dalších inovativních technologií a vylepšení pro Vaši kuchyni nebo koupelnu naleznete v naší prodejní síti KOUPELNY Ptáček. Široká nabídka komfortních služeb pro zákazníky, profesionální poradenství a perfektní přístup, který můžete zažít již na první nezávazné konzultaci.

  • Grohe Red přináší vařící vodu bez čekání
  • Grohe Red přináší vařící vodu bez čekání
  • Grohe Red přináší vařící vodu bez čekání
  • Grohe Red přináší vařící vodu bez čekání
  • Grohe Red přináší vařící vodu bez čekání

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Grohe Red o produktu EN PDF 4.18 MB
Grohe Red recepty PDF 6.19 MB