Swipe to the left

Geberit AquaClean - pro pocit svěžesti

Výrobků a produktů v sortimentu bidetovacích sedátek a toalet je na trhu nepřeberné množství. Pro lepší orientaci jsme pro vás připravili krátké shrnutí řady Geberit AquaClean.

Geberit AquaClean - pro pocit svěžesti

Bidetovací toaleta s integrovanou sprchou Geberit AquaClean vás dokonale očistí pomocí příjemného proudu teplé vody. Produktová řada AquaClean nabízí několik modelů splňujících různé nároky a požadavky zákazníků. Od stylové kompletní toalety s integrovanou sprchou po bidetovací sedátka, která lze jednoduše nainstalovat na stávající toalety bez nutnosti jejich výměny a stavebních úprav. Moderní bidetovací toaleta nabízí kromě hygieny pomocí příjemného vodního proudu také benefit ve formě komfortních funkcí, které jsou dostupné v závislosti na zvoleném modelu. Tyto funkce zahrnují orientační noční světlo, ohřev sedátka, technologii sprchování WhirlSpray, funkci pulzující masáže, jemnou dámskou sprchu, automatické odsávání zápachu, osoušení teplým vzduchem nebo technologii splachování TurboFlush.

Vyberte si svůj model v síti koupelnových studií Ptáček!

Geberit AquaClean Mera - je kompletní závěsná bidetovací toaleta nabitá technologiemi. Součástí kompletu Classic je mísa s funkcí WhirlSpray, TurboFlush, dámskou sprškou, možnosti regulace teploty proudu, osoušením, odsáváním zápachu a dálkovým ovládáním s pamětí pro 4 profily. Funkce sedátka je navíc možné ovládat i pomocí mobilní aplikace. U verze Comfort má sedátko funkci vyhřívání a je vybaveno víkem s automatickým otevíráním a zavíráním toalety. Spodní část toalety je navíc vybavena orientačním nočním světlem. Komplet je dodáván ve 2 barevných provedeních: Alpská bílá a Pochromovaná lesklá.


Geberit AquaClean Sela - je rovněž kompletní bidetovací toaleta vyráběná v závěsném a stacionárním provedení. AquaClean Sela je vybavena technologií WhirlSpray s možností nastavení různé intenzity sprchování, dálkovým ovládáním a sedátkem s funkcemi SoftClosing a QuickRelease.


Geberit AquaClean Tuma - je bidetovací sedátko nebo kompletní toaleta v moderním designu. Bidetovací sedátko je vybaveno standardními funkcionalitami jako QuickRelease, SoftClosing a ohřevem sedátka. Tryska s WhirlSpray technologií s možností nastavení intenzity proudu je navíc vybavena dámskou sprchou. Tuma rovněž disponuje fénem pro osoušení a odsáváním pachu. Keramika v kompletní toaletě je dodávána v tzv. Rimfree - bezokrajové úpravě. Sedátko AquaClean Tuma je možné ovládat dálkovým ovladačem s pamětí pro až 4 profily nebo aplikací v mobilních zařízeních.


Geberit AquaClean 4000 - je bidetovací sedátko dodávané samostatně nebo v kompletu s bezokrajovou mísou s Rimfree® technologií. Sprška má možnost regulace pěti stupňů síly intenzity a její velkou výhodou je opravdu jednoduché ovládání. Integrovaná funkce detekce uživatele zabezpečuje, že voda se nahřívá pouze v případě identifikovaného uživatele. Sedátko je vybaveno technologiemi SoftClosing a QuickRelease.

Objevte inovativní technologie Geberit

WhirlSpray - Dvě trysky ve spolupráci s pulzujícím a rotujícím proudem obohaceným vzduchem, umožňují výjimečně důkladné a účinné čištění. Výhodou této technologie je intenzivnější a příjemnější očista při zachování nízké spotřeby vody.
TurboFlush - Inovativní technologie splachování TurboFlush společně s vnitřní asymetrickou geometrií keramické mísy bez okrajů vyvinuté společností Geberit umožňují velmi účinné, a přesto tiché splachování. Tento systém tvoří boční splachovací otvor a optimálně navržené směrování toku splachovací vody.
SoftClosing - Mechanismus v pantech sedátka či víka zpomalující padání. Sedátko či víko tak ladně a bez nárazu dosedne do sklopené polohy.
QuickRelease - Technologie sedátek a vík pro snadné odnímání a rychlou demontáž.
Rimfree - Označuje technologii keramických wc mís bez okrajového prstence. Toaleta tak nemá zbytečná místa pro usazování bakterií a je hygieničtější.

Pomůžeme vybrat tu pravou toaletu i vám! Přijďte se poradit s naším specialistou. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s vaší koupelnou.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Geberit AquaClean Mera PDF 3.25 MB
Leták - Geberit AquaClean Sela PDF 408.55 KB
Katalog - Geberit AquaClean PDF 2.08 MB