Swipe to the left

Exkluzivní modely HAAS+SOHN

Sortiment krbů a kamen jsme nově rozšířili o exkluzivní krbová kamna HAAS+SOHN KLÁRA a MAGELIK III. Zahřeje vás nejen dostatečný výkon, ale i výborná cena!

Exkluzivní modely HAAS+SOHN

Exkluzivní modely

Kvalitní krbová kamna a další produkty značky HAAS+SOHN, která naleznete i v našem výběrovém katalogu krbů, kamen a kotlů jsme nově doplnili o dva exkluzivní modely krbových kamen KLÁRA a MAGELIK III. Kamna se vyznačují především velice dobrým výkonem a přijatelnou cenou.

Rozšíření konceptu

Nabídku krbů a krbových kamen, kterou ve formě krbových studií prezentujeme jako součást expozic našich studií koupelen, neustále vylepšujeme a rozšiřujeme. Kromě designových modelů, které budou chloubou každé domácnosti, máme v našem portfoliu i řadu praktických ekonomických modelů. Kompromisem mezi designem a cenou jsou rovněž nové exkluzivní modely KLÁRA a MAGELIK III.

Krbová kamna KLÁRA

Moderní design krbových kamen s velice dobrým výkonem a přijatelnou cenou jsou hlavní předností kamen HAAS+SOHN KLÁRA. Model KLÁRA s účinností až 80,2% máme skladem v barevném provedení kaštan a smetanová, na našich centrálních distribučních místech a jejich dodání je tak velice rychlé. Krbová kamna KLÁRA o regulovatelném výkonu od 2 do 6,3 kW, vybavená sekundárním spalováním, mají schopnost pohodlně vytopit menší prostory až do 113 m3.

Krbová kamna MAGELIK III

Klasický tvar krbových kamen od výrobce HAAS+SOHN navazuje na předchozí úspěšné modely MAGELIK I a II. Kamna o regulovatelném výkonu 2,2 až 7,1 kW, vybavené sekundárním spalováním s účinností až 80%, umožňují vytápět prostory až do 130 m3. V nabídce máme skladový model v provedení černá/béžová s praktickou plotýnkou pro ohřev.

Krbová studia v síti Ptáček

Pokud potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat. Naši prodejci na studiích vám poskytnou základní informace k sortimentu krbů a kamen, případně vám předají kontakt na naše specialisty technické podpory prodeje, kteří pomohou s návrhem složitějších realizací. Vše důležité rovněž naleznete v našem specializovaném katalogu krbů, kamen a kotlů. Navštívit můžete také naše specializovaná studia krbů a kamen například v Unhošti u Prahy.