Swipe to the left

Spolu s Dřevojasem vám zajistíme Vánoce v novém

Atypický koupelnový nábytek podle vašeho návrhu vám dodáme ještě do Vánoc.

Spolu s Dřevojasem vám zajistíme Vánoce v novém

Podzimní období rekonstrukcí koupelen je v plném proudu a s ním i snaha, aby se výběr nábytku a stavební úpravy stihly co nejdříve. Přejete si mít nový a netradiční koupelnový nábytek na míru ještě před koncem tohoto roku, nejlépe do Vánoc? Pak nepřehlédněte následující informaci.

Dodání atypického nábytku do Vánoc garantujeme spolu s renomovaným výrobcem koupelnového nábytku firmou Dřevojas. Platí to u výrobků, které budou mít do půlky října, tedy do 16. 10. 2020, formou potvrzených výkresů. Výroba na míru vás vyjde jen o málo více než sériová řada. K tomu lze připočítat 5 letou záruku na samotný nábytek i umyvadla, kterou garantuje přímo Dřevojas, montáž a servis od českého výrobce a v neposlední řadě i špičkový a ojedinělý design. To vše dohromady představuje originální výzvu.

Nabídka sortimentu našich koupelnových studií je opravdu široká. Nabízíme na 30 tisíc produktů. Od společnosti Dřevojas zde najdete přes 500 výrobků. Pokud ale hledáte originalitu, vše pro vás zajistíme. Stačí přinést váš návrh. Od vysněné koupelny vás dělí pouhých 5 kroků - a samozřejmě ještě cesta do vybraného koupelnového studia. Sjednejte si schůzku a nechte si od nás zpracovat grafický návrh, který bude odrazovým můstkem k vysněné a originální koupelně.