Swipe to the left

Dornbracht dává vodě nové tvary

Luxus a eleganci s řadou ojedinělých prvků představuje série armatur CL.1

Dornbracht dává vodě nové tvary

CL.1 je série armatur do koupelny, která kombinuje tvrdé a měkké kontury. Různé varianty provedení a rukojeti v řadě CL.1 byly inspirovány progresivními exteriéry architektonických děl určujících styl. Tvary, materiály, textury, barvy a světlo se navzájem harmonizují, vzájemně spojí a prolínají. Tato linie odráží jak rostoucí touhu po výrazných materiálech, tak i přání po individualitě a udržitelnosti. Působí tak dynamicky, elegantně, industriálně možná až extravagantně. Zvláštní je u série CL.1 inovační tvar proudu vody, který se mimo jiné vyznačuje nižší spotřebou vody.

Dornbracht prostřednictvím série CL.1 posunul standardy nejenom v designu, ale i povrchové úpravě. Rukojeti armatury jsou k dostání s různými reliéfními strukturami, vyrobenými z čirého nebo barevného křišťálového skla, které jim propůjčují smyslný, nezaměnitelný vzhled a příjemný hmatový vjem a skýtá tak další kreativní možnosti v koupelně.

Jednou z novinek na baterii je nový druh proudu vody. Jmenuje se Sprayface a umývá ruce 40 jednotlivými měkkými a zvlášť jemnými paprsky. Průtok je pouhých 3,9 litrů za minutu což znamená značnou úsporu vody.

Jednotlivé baterie ze série CL.1 se vyrábí buď s chromovým povrchem, nebo v provedení matná platina. Jako u ostatních sérií, i v této naleznete mnoho variant pro vaše umyvadlo, sprchu, vanu a bidet. Lze je kombinovat i s produkty jiných sérií a tak je optimálně sladit s vlastními potřebami. Například integrací vytahovací ruční sprchy u umyvadla, která má zvlášť široký a jemný proud vody bude umývání vlasů velkým požitkem. Kromě toho lze flexibilně uspořádat místa výtoků a obslužných prvků, z čehož plynou další možnosti individuální kreativity. Zvláštní pohodlí umožňuje ovládání pomocí Dornbracht Smart Tools. S těmito digitálními obslužnými prvky lze přesně nastavit teplotu a množství vody a tlačítkem libovolně přednastavit.

Německý výrobce armatur Dornbracht zaujímá čelní místo na evropském trhu v produkci designových baterií. S využitím digitalizace v koupelně a také v kuchyni se stává světovou špičkou. Dornbracht dokazuje, že voda může mít různé podoby.. Inspirováni přírodou se z jejich sprch dočkáte prudkého deště, stejně jako pulzujícího proudu či pomyslného „vodopádu“. Dornbracht má výrazný vliv na design, architekturu i technologie v koupelně. Z malého rodinného podniku se stal po desetiletích lídr trhu, který určuje směr a trendy v oblasti koupelnových baterií a doplňků. Díky jednotnosti designu všech jejich armatur je možné výrobky z různých řad mezi sebou kombinovat - jsou univerzálně použitelné. Přijďte se o tom přesvědčit i do našich koupelnových studií.

  • Dornbracht 1
  • Dornbracht 3
  • Dornbracht 2
  • Dornbracht 4
  • Dornbracht 5
  • Dornbracht 6
  • Dornbracht 7
  • Dornbracht 8
  • Dornbracht 9