Swipe to the left

Doplňky Concept, vysoká kvalita za rozumnou cenu

Pokud nechcete zapomenout na žádný detail.

Doplňky Concept, vysoká kvalita za rozumnou cenu

Výrobky Concept mají nezastupitelné místo v naší nabídce a stejnou důležitost mají i pro váš byt. Jde o produkty, které lze charakterizovat heslem: vysoká kvalita za rozumnou cenu. Představujeme v něm hned několik produktových řad, včetně novinek.

Koupelnové doplňky Concept Black
Concept Black doplňky disponují novým designem a kvalitou zpracování. Vyniká jednoduchými čistými liniemi a obzvlášť pak černým designem. Bílé matné sklo s kombinací černé barvy působí elegantně a nadčasově. Tato série je nejenom výrazná designově, ale také funkčně a klade důraz na vaše pohodlí. Rukojeti jsou navrženy tak, aby odpovídaly nejvyšším standardům. Systém zavěšení díky své inteligentní nástěnné konzoly nepotřebuje žádné podpěrné prvky, a přesto je optimálně přilnavý. Černá barva v koupelně je v současné době velmi stylovou záležitostí. Hodí se téměř do každé koupelny.

Svěží závan elegance
Chcete, aby vaše koupelna vypadala elegantně a svěže? Pak si určitě oblíbíte koupelnové doplňky řady Concept 200. Oblé formy vhodně kontrastují s výraznými liniemi, které dávají těmto doplňkům specifický nádech originality. Tento svěží design dodá vaší koupelně plně harmonický a ucelený ráz. Doplňky Concept 200 mají velice jednoduchou montáž díky upevňovacímu systému Quick-trick. Každý prvek perfektně dosedne na zeď bez viditelných záhybů či rozet – což zaručuje snadné čistění a používání.

Každý detail koupelnových doplňků je navržen a vyroben pouze z vysoce užitných materiálů tak, aby byla zaručena dlouhá životnost a snadné používání. Pro těla doplňků je použita kvalitní chromovaná tlakově litá mosaz a na výrobu skleněných částí je použité křišťálové sklo. Concept 200 je program s inovativním designem, který se vám bude líbit i za pár let a po celou dobu bude přinášet potěšení z jejich používání. Nejen, že se neomrzí díky eleganci, ale i dlouho poslouží. Díky vysokému standardu zpracování a použití nejlepších materiálů vám Concept 200 zaručuje dlouhou životnost a vysokou užitnou hodnotu.

Koupelnové doplňky Concept 200 Style
Díky svým čistým liniím zdůrazňují doplňky Concept 200 Style jednoduchou eleganci současné moderní koupelny. Představují dokonalý soulad vytříbených tvarů a jemného povrchu. Výsledkem tohoto spojení jsou nadčasově elegantní výrobky, které budou ozdobou každé koupelny. Doplňky série Concept 200 Style jsou navrženy tak, aby jejich údržba byla co nejjednodušší. Jsou vyrobeny z pozinkovaného hliníku v kombinaci s jemným křišťálovým sklem.

Přijďte s podívat
Přesvědčte se o kvalitě a vzhledu koupelnových doplňků Concept na vlastní oči. Stačí přijít do nejbližšího koupelnového studia Ptáček a vybrat si to, co bude nejvíce slušet vaší koupelně

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Concept_koupelnove_doplnky_2020 PDF 2.13 MB