Swipe to the left

Designové radiátory ZEHNDER YUCCA

Další zajímavý kousek z naší mozaiky prémiových produktů je designový radiátor ZEHNDER YUCCA, ke kterému nyní dostane navíc dárek zdarma!

Designové radiátory ZEHNDER YUCCA

Když design prolne s účelností

Originální tvar „palmy“, ze stran otevřené symetricky uspořádané kulaté trubky, ideální k zavěšení ručníků, županů a jiných částí oděvů. Radiátory ZEHNDER YUCCA se vyznačuje malou stavební hloubkou a jemným vzhledem.

Oslava 20 let Bestselleru

Nadčasový design koupelnových radiátorů ZEHNDER YUCCA, které jsou na trhu neuvěřitelných 20 let jsme se rozhodli pořádně oslavit. Za každý zakoupený chromový radiátor ZEHNDER Yucca, Yucca Asym, Yucca Star, Yucca Mirror, Yucca Cover obdrží zákazník lahev sektu „Bohemia Prestige” od společnosti ZEHNDER. Akce je platná do 31.12.2018.

Na přání zákazníků

Designový radiátor ZEHNDER YUCCA je vhodné řešení pro požadavky různého výkonu, neboť je k dostání v jedno nebo dvouřadém provedení. V koupelně, chodbě nebo části designového interiéru. Bezpečné pro vaše ratolesti díky zaobleným hranám. Přijďte se k nám poradit, jak společně vylepšíme váš domov. Sjednejte si schůzku na našem studiu ještě dnes. Profesionální služby s tradicí delší jak čtvrt století naleznete v prodejní síti koupelnových studií Ptáček.