Swipe to the left

Designové automatické baterie

Automatické baterie nejsou pouze doménou veřejného sektoru. Výhody automatických baterií ocení i soukromí investoři, které jistě zaujmou baterie v novém designu!

Designové automatické baterie

Ekonomické řešení

Automatické baterie představují ekonomický a zároveň ekologicky šetrný přístup k používání umyvadel a výlevek. Myslíte si, že automatické elektronické baterie jsou vhodné pouze do veřejného a komerčního sektoru? Přemýšleli jste někdy nad tím kolik vody proteče, možná zbytečně, než si namydlíte a opláchnete ruce v dílně, garáži či koupelně? Věříte tomu, že několik dávek proudu vody by vám splnilo stejný účel jako souvislý proud tekoucí vody? Čištění zubů, oplach rukou po použití toalety a další činnosti vás již napadly? Pak se blížíte k úvaze, že tato myšlenka nebude možná tak naivní, jako se zdálo na počátku.

Vlastnosti řešení

Vstupní investice je v případě elektronických automatických baterií sice vyšší, což ale může lehce kompenzovat komfort při použití a náklady snižující provoz a používání takovéto baterie. Baterie jsou osazeny úsporným perlátorem s regulovaným průtokem 6 l/s.

Bezpečnost v popředí

Baterie jsou vybaveny systémem hygienického proplachu, eliminujícího rizika s hojně skloňovanou problematikou legionely. Délku vypnutí baterie v automatickém režimu je možno nastavit v rozsahu 0,25 – 7,75 sekund. Dalším bezpečnostním prvkem je nastavitelná teplota vody (u některých typů, např. SLU60 či SLU63 lze regulovat průběžně pomocí malé páčky, nebo lze nastavit jednorázově a otvor páčky zaslepit), která zabrání opaření při neopatrné manipulaci. Baterii je rovněž možné přepnout do režimu START/STOP. Pojistka zajistí automatické vypnutí, pokud baterií protéká voda déle než 5 minut.

Poradenství jako přidaná hodnota

Potřebujete poradit s výběrem vhodného řešení? Jste investorem a máte zájem o návrh a dodávku portfolia výrobků ze sortimentu sanitárního vybavení pro váš projekt? Nebo jste montážní či stavební firma a máte zájem dodat uspokojivou nabídku moderních zařizovacích předmětů pro vaši náročnou klientelu? Nechte nás pomoci vám s vhodnými produkty. Kontaktujte nás online anebo si můžete sjednat schůzku na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Designové automatické baterie PDF 1.55 MB